OTKRIVAMO: Ambasadorka Kine odlazi iz Srbije: ČEN BO ISTIČE MANDAT U AVGUSTU NAKON ČEGA SE VRAĆA U KINU!

Autor:

Vesti

13.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čen Bo, ambasadorka Kine u Srbiji napušta našu zemlju.

OTKRIVAMO: Ambasadorka Kine odlazi iz Srbije: ČEN BO ISTIČE MANDAT U AVGUSTU NAKON ČEGA SE VRAĆA U KINU!

Foto: Tanjug

Čen Bo, ambasadorka Kine u Srbiji 8. avgusta odlazi iz naše zemlje, jer joj se tada završava četvorogodišnji mandat, saznaje Republika.

Kako je za naš portal ispričao dobro upućen izvor, Čen Bo se vraća u Kinu, što kod mnogih izaziva žal.

- Ambasadorka Kine u avgustu odlazi, tačnije 8. avgusta joj ističe mandat nakon čega se vraća u Kinu. Do tada će svakog dana raditi punom parom, kako bi završila sve započete projekte, što se od nje i očekivalo s obzirom na činjenicu da se radi o veoma vrednoj i odgovornoj ženi - priča naš izvor.

Ističe da je ova vest izazvala žal kod mnogih, jer su se na nju veoma navikli.

- Čen Bo je žena koja izaziva divljenje. Počevši od toga koliko je truda i rada uložila u svaki projekat koji je naša zemlja radila sa Kinom, pa do toga koliko se trudila da nauči naš jezik, koji danas, moramo priznati, veoma lepo govori. Ljudi žale zbog njenog odlaska i to je sasvim očekivano - objašnjava naš sagovornik. 

Podsetimo, Čen Bo je na mestu ambasadorke Kine u Srbiji od 2019. godine, a sada joj ističe četvorogodišnji mandat, nakon čega se vraća u svoju zemlju.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading