"PORUČITE MU DA GA JOŠ ČEKAM"! Predsednik Vučić otkrio kaga baš priželjkuje da ugosti u Srbiji, a on nikako da dođe!

Autor:

Vesti

28.06.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je zamolio da mu još jednom prenesu poziv da poseti Srbiju, da ga, kako je rekao, "moli mali predsednik iz one male zemlje" da dođe i da mu građani ukažu poštovanje.

"PORUČITE MU DA GA JOŠ ČEKAM"! Predsednik Vučić otkrio kaga baš priželjkuje da ugosti u Srbiji, a on nikako da dođe!

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras na otvaranju poslednje deonice obilaznice oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, poručio predsedniku Kine Si Đinpingu da ga on i narod Srbije mole i čekaju da dođe u posetu.
 

- Podsetite Sija da ga i dalje čekam i da neću da sačekam kraj mandata, a da on ne dođe  ponovo u Srbiju - rekao je Vučić na svečanosti kojoj su prisustvovatli ambasadorka Kine Čen Bo i predstavnici kineske kompanije koja je učesvovala u izgradnji Obilaznice.

 

On je zamolio da mu još jednom prenesu poziv da poseti Srbiju, da ga, kako je rekao, "moli mali predsednik iz one male zemlje" da dođe i da mu građani ukažu poštovanje. 

 

- Mi bismo to znali da cenimo i poštujemo - poručio je Vučić.
 

On je naglasio da kada je reč o razvoju zemlje veoma računa na podršku prijatelja iz Kine. 

 

- Nama su kineski investitori u poslednje dve godine tri od prvih pet i  na listi najvećih izvoznika - naglasio je Vučić.
 

On je dodao su kod nas najmanje tri od pet kompanija kineske.
 

- To samo pokazuje koliko Kina znači i koliko budućnost i razvoj ove zemlje zavisi od prijateljske podrške Narodne republike Kine - rekao je predsednik.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Ivan

28.06.2023 21:16

Za nas bi velika stvar bila dolazak predsednika Kine u Srbiju

Ivan

28.06.2023 21:17

Predsednik Kine je dobrodošao u Srbiju

Jovan Kursula

28.06.2023 21:23

Srbija je centar sveta, a da smo mali to je činjenica. Činjenica je i to da smo na raskršću istoka i zapada. Pa sada kako se kome svidi.

Bogdan

28.06.2023 21:27

Opozicija je ta koja koristi svaku priliku da obmane građane Srbije I da omalovaži predsednika Vučića. Ne bi me čudilo da za inat svim opozicionarima Si Đi Ping vrlo brzo dodje u Srbiju ponovo.