KESIĆ BLOKIRA RTS, A ŽENA MU ZGRĆE PARE OD NJIH: Ima li kraja licemerju? (FOTO)

Autor: K. B. - E. S. T

Vesti

28.06.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljeva supruga 25. maja, usred protesta, čija je meta i javni servis, potpisala ugovor po kom od njih dobija 177.000 dinara mesečno1

KESIĆ BLOKIRA RTS, A ŽENA MU ZGRĆE PARE OD NJIH: Ima li kraja licemerju? (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Kesić

Ivana Kesić, supruga voditelja Zorana Kesića, jednog od govornika na protestima protiv nasilja, tokom kojih je blokirana zgrada RTS u Takovskoj, radi za taj isti RTS i uzima debele pare od javnog servisa. Zvuči nemoguće? E, pa, u Srbiji je moguće...

CRNO NA BELO

Papir do koga je došao naš list pokazuje da je Ivana Kesić 25. maja 2023. zaključila ugovor s RTS da bude angažovana kao kostimograf u emisiji "Jedan dobar dan", čiji je urednik Olivera Kovačević (to je ona famozna emisija koja je plaćana, a nije se emitovala, e sad je počela s prikazivanjem). Ugovor se odnosi na dva meseca - maj i jun 2023.

Foto: Republika

Ugovor Ivane Kesić sa RTS-om

Kesićevu suprugu RTS plaća 177.000 dinara mesečno, što znači da će za dva meseca dobiti 354.000 dinara! Međutim, nije ovde samo pitanje kako RTS sarađuje sa ženom čiji muž vikendom ide da kuka na rad tog istog RTS i da ga blokira, već na ime čega je baš ona dobila taj posao i zašto uopšte javni servis plaća bilo kog kostimografa za usluge kad u okviru svoje kuće ima kostimografe.

- Kesićevu suprugu RTS plaća za usluge kostimografije, a mi već imamo kostimografe u kući. To je nečuveno. Mesec joj je plaćen 177.000 dinara, van svake pameti. Takve stvari smetaju zaposlenima, vređaju ih. Drugo, njen muž ide na proteste gde nas pljuju, vređaju, blokiraju nam zgradu, ne dozvoljavajući da uđemo i izađemo. Na jednom je bio i jedan od govornika. Ti koji protestuju se malo, malo, pa okupe oko naše zgrade, mislite da nam je prijatno, da možemo normalno da se krećemo - kaže izvor našeg lista s RTS.

SLED DOGAĐAJA

I zaista, iako na svakom protestu traže smenu rukovodstva javnog servisa, četvrti protest po redu bio je usmeren samo na RTS, uključujući i okupljanje pred zgradom televizije. Kako su tada izveštavali mediji, desetine hiljada građana okupilo se tog 27. maja ispred zgrade RTS. Bio je među njima i Zoran Kesić, a da naglasimo još jednom, dva dana pre toga njegova supruga "ošišala" je isti taj RTS za 354.000 dinara, odnosno gotovo 3.000 evra.

RTS nije odgovorio na pitanja u vezi s angažovanjem Ivane Kesić.

Voditelj neuspešno hteo da bude duhovit: To je moj brat blizanac

Kontaktirali smo danas i s voditeljem Zoranom Kesićem, ali je on na konkretna pitanja - da li je bio konkurs na RTS, pa je njegova supruga dobila angažman, kao i čemu to angažovanje kad RTS već ima svoje kostimografe, odgovorio Konstraktinim stihovima: "Umetnica mora biti zdrava."

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Kesić na protestu

Pošto je tražio da navedemo da lepo peva, te odrecitovao još jednu strofu, poručio je i da on ne ide na proteste.

- To je moj brat blizanac Goran Kesić, ja ne idem na proteste - pokušao je (dodaćemo neuspešno) da bude duhovit voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (20)

Loading
Sanja

28.06.2023 21:18

Poznata hipokrizija opozicije.

Ana

28.06.2023 21:26

Oho, pa loše im sve, loša plata, možda protestuje da ima još veću platu.

Milenko

28.06.2023 21:27

Licemrje širokih razmera. Kesić se izgleda ne libi da uzme pare od RTS-a iako mu javni servis previše smeta.

Ivan

28.06.2023 21:28

Ovo su novi dokazi o licemerju opozicije