OKUPILO ANTISRPSKO DRUŠTVANCE, PA ŽELE DA OPLJAČKAJU SRBIJU!

Autor:

Vesti

23.06.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sasvim jasno da se ne radi ni o kakvim protestima protiv nasilja, nego o pokušaju pokretanja obojene revolucije kako bi se na vlast vratili oni koji su u periodu od 2000. do 2012. godine pljačkali i opustošili Srbiju.

OKUPILO ANTISRPSKO DRUŠTVANCE, PA ŽELE DA OPLJAČKAJU SRBIJU!

Foto: Republika, Youtube/ K1 Televizija, e stock/Koca Sulejmanović

Deo opozicije već nedeljama maltretira građane Beograda političkim protestima koje su organizovali pod maskom borbe protiv nasilja. Iako su pokušali da iskoriste dve velike tragedije koje su se desile na Vračaru i u Mladenovcu, zarad skupljanja jeftinih političkih poena, ubrzo su sve maske pale i otkriven je prava, antisrpska pozadina opozicionih demonstracija. 

Naime, sada je sasvim jasno da se ne radi ni o kakvim protestima protiv nasilja, nego o pokušaju pokretanja obojene revolucije kako bi se na vlast vratili oni koji su u periodu od 2000. do 2012. godine pljačkali i opustošili Srbiju.

To se najbolje vidi na osnovu toga ko podržava opoziciju u našoj zemlji. Praktično nema javne ličnosti koja je poznata po svojim antisrpskim stavovima da nije otvoreno podržala proteste.

Milan Marić optužio Srbe da su genocidan narod

Govor na jednom od opozicionih okupljanja držao je glumac Milan Marić koji je već ranije učestvovao u kampanjama kojima bi trebalo da se potvrdi teza o Srbima kao genocidnom narodu.

Podsetimo, Marić je svojevremeno zajedno sa Mirjanom Karanović, Snežanom Bogdanović i Uliksom Fehmijuom snimio propagandni spot u kom čita iskaze muslimanskih svedoka i navodnih žrtava sa suđenja generalima Radislavu Krstiću i Ratku Mladiću.

Kada je posle snimanja propagandnog spota u kojem se Srbi optužuju za navodni genocid upitan zašto je to uradio, Marić je rekao da “ne deli žrtve”. Naravno, to ne znači da je ikada pomenuo 3.267 Srba koji su ubijeni u okolini Srebrenice i Bratunca, jer te žrtve ne interesuju ni glumca ni njegove istomišljenike iz opozicije.

Mudžahedini ga obučili da ubija Srbe, a sad protestuje po Beogradu

Još manje interesuju sarajevskog glumca i nekadašnjeg snajperistu tzv. Armije BiH Feđu Štukana koji je takođe prisustvovao protestima. Ovaj osvedočeni zločinac, kriminalac i nekadašnji narkoman je, bez imalo srama, došao u Srbiju gde je otvoreno pozvao na nasilje i rušenje ustavnog poretka Srbije.

- Problem stalnog ponavljanja protesta i postavljanja nekih uslova, šta uraditi kada se ti uslovi ne ispoštuju? Onda se gubi kredibilitet. Ja lično bih neke stvari radio puno subverzivnije. Insistirao bih na dostojanstvu, ali ne na svemu ostalom. Jedina stvar koja može da pokrene njih tamo je strah. Ako oni vide da je to uvek sve tako mirno i lagano, jednostavno neće obraćati pažnju. Moraju se držati u strahu - rekao je Štukan.

Inače, Štukan je poznat po tome što se hvalio kako je učestvovao u ratu kao snajperista. On je početak rata dočekao punoletan pa se odmah prijavio u Zelene beretke. Tu mu navodno nisu dali oružje, pa je odlučio da se prebaci u Policiju gde su radili ’’sve poznate akcije na ratištima oko grada: Poljine, Stup, Azići, Trebević i da su sve obišli u najgorim momentima’’.

- Tu sam bio devet meseci, posle toga sam otišao u 2. brdsku brigadu, jer sam tamo imao najviše prijatelja, oni su me poslali na obuku za specijalne jedinice kod mudžahedina: Abaza, Dževada i Huseina u Velesićima. To sam završio za dva meseca otprilike, i bio u Specijalnoj jedinica 2. brdske brigade Armije BiH - pričao je Štukan.

On je u jednoj od svojih priča, priznao da je “pucao da bi ubio četnike”.

- Početkom rata 1992. godine, pristupam specijalnim jedinicama Armije BiH. Pucao sam čoveku u glavu snajperom i promašio ga, jer je bio predaleko - naveo je Štukan jednom prilikom, ne navodeći koje njegove akcije su bile “uspešnije”.

Podsetimo, tokom rata u Bosni i Hercegovini, na području Sarajeva ubijeno je nekoliko hiljada Srba, od čega 120 dece. Mnogi od njih bili su žrtve snajperista koji su svakodnevno pucali. Koliko je srpskih žrtava, neposredno pre ubistva na nišanu držao upravo Štukan, zna samo on.

Podvodio žene i pokušao da ubije čoveka

Ni tu nije kraj biografije ovog “borca protiv nasilja” koji poziva na rušenje ustavnog poretka u zemlji koja nije njegova.

Štukan je za medije otvoreno pričao da je imao problema sa zakonom i jednom prilikom je umalo bio osuđen zbog ubistva.

- Sa ekipom sam krao kola, obijao trafike, samo zbog adrenalina. Slučajno sam probao da igram bilijar i shvatio da sam veliki talenat, pa sam napustio srednju školu. Početkom 1991. godine otišao sam u Kotor u Crnu Goru na turnir, zaljubio se u Sanju i ostao. Radio sam u bilijar klubu, a onda sam bio i makro. Imao sam pet prostitutki iz Ukrajine - pričao je Štukan i otkrio kako je napustio Crnu Goru:

- Došlo je do pucnjave u klubu i policija me je uhvatila s tuđim pištoljem iz kojeg sam pucao na nekog glupana iz Vršca. Nisam ga ubio, jer sam naleteo na prazne čaure. Trebalo je da budem osuđen za pokušaj ubistva. Bio sam u pritvoru s dvojicom rumunskih lopova. Stalno su prevrtali po polovinu žileta u ustima. Naučili su me kako žiletom da otvaram lisice. Kad su me policajci poveli na suđenje, dok sam čekao da me sudija pozove, oslobodio sam se i pobegao. Seo sam u bus i došao u Sarajevo.

Prijatelj Nasera Orića podržao opoziciju

Ipak, nije Štukan jedini pripadnik tzv. Armije BiH koji je podržao opoziciju i njen pokušaj pokretanja obojene revolucije u Srbiji. Tu je još jedan sarajevski glumac i prijatelj krvinika Nasera Orića, Emir Hadžihafizbegović, koji je najpoznatiji po ulozi mentalno zaostalog bucka iz serije filmova sa Lepom Brenom "Hajde da se volimo".

Inače, Hadžihafizbegović je poznat po sramnim izjavama protiv Srba i Srbije, pa je tako na hrvatskoj televiziji 2019. godine izrazio nadu da će “Amerikanci odseći glavu Srbiji” koju je uporedio sa aždajom.

- Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti posle svega ovoga šta politička Srbija radi. Opet im ne valja Makedonija, ne valja im Kosovo, ne valja im Crna Gora, ne valja im Bosna... Sad su se malo s Hrvatskom primirili. Dok se toj političkoj aždaji ne odseče glava posle 30 godina, nema sreće na ovim prostorima - rekao je tada Hadžihafizbegović.

“Drogirani četnici sa pancirima”

Jedna od njegovih najpoznatijih srbomrzačkih izjava jeste da su srpski borci, koji su branili svoj kućni prag, bili “drogirani četnici sa pancirima”.

- Nije me stid da kažem da sam bio vojnik Armije BiH, čiji je vrhovni komandant bio Alija Izetbegović! Na to sam ponosan jer znam kakva je to struktura bila, znam šta smo radili, znam od koga smo se branili i znam da su se u toj armiji herojski borili i Srbi i Hrvati. Srbin Čedo herojski je poginuo u borbi sa šešeljevcima, koji su drogirani dolazili sa pancirima. Aj' se ti bori sa drogiranim četnikom koji ima pancir! Srbija nije krenula u rat dok nije imala pet tona droge... - rekao je svojevremeno Hadžihafizbegović za N1 televiziju.

Antisrpstvo im je jedina ideologija

Narodna mudrost kaže “s kim si - takav si”. Klika koje se svake sedmice okuplja na političkim protestima opozicije nedvosmisleno propagira izrazito antisrpske stavove i niko razuman ne može od njih da očekuje ništa dobro za Srbe i Srbiju. 

Nema sumnje da je upravo to i razlog zašto je okupljenih iz nedelje u nedelju sve manje. Ko god ima barem malo rodoljublja u svom srcu ne može i ne želi da šeta u istoj koloni sa onima koji su vređali i ubijali naš narod.

Još jedna srpska narodna izreka kaže: “ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag”. Opozicija je svoj definitivno pokazala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (75)

Loading
Marija

23.06.2023 18:56

Nemaju ni malo empatije prema narodu na KiM sad su nasli da glume budale.

ZAvram

23.06.2023 23:01

@Marija - @Marija! Каже се да немају саосећања! Каква вас је, бре, емпатија спопала? Сва бих вас покажњавала што не употребљавате српске речи, већ убијате сопствени језик и сопствено биће! А ови су смрдљива г-в на! Марш из Србије, на пут без повратка! Идите онима, које толико волите, и не скрнавите више намучену српску земљу, са које хлеб једете! Бедници! Људски отпад и нагори талог смрада!

Jana

23.06.2023 23:52

@Marija - Ne glume oni budale već mogu reći da su svojim ponašanjem pokazali da su neviđene i neprevaziđene budale.

Jana

23.06.2023 23:52

@Marija - Ne glume oni budale već mogu reći da su svojim ponašanjem pokazali da su neviđene i neprevaziđene budale.