SRBOMRZAC, SAMO SI TI FALIO DA NAM DRŽIŠ LEKCIJE! Bosanski glumac PODRŽAO proteste u Beogradu

Autor:

Vesti

17.06.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sarajevski glumac, preko Šolakovog tabloida Danas, optužio vlast u Srbiji za tiraniju i solidarisao se sa navodno ugroženim kolegama.

SRBOMRZAC, SAMO SI TI FALIO DA NAM DRŽIŠ LEKCIJE! Bosanski glumac PODRŽAO proteste u Beogradu

Foto: ATAImages, Printscreen

Sarajevski glumac Emir Hadžihafizbegović (61), dokazani srbomrzac, preko Šolakovih medija se nudi - da "pomogne" Srbiji! On se svrstao u kolonu onih iz regiona koji zdušno podržavaju proteste koje u Beogradu organizuje deo opozicije i čiji je cilj rušenje vlasti.

Emir je dobio glavnu najavu na naslovnoj strani tabloida Danas, u kom se solidariše s, navodno ugroženim, srpskim kolegama kojima vlast u Srbiji "traži glavu"?!

- Evo, ja stajem iza vas i dajem vam podršku. Ja, Emir Hadžihafizbegović, dramski umetnik iz Sarajeva, koji 32 godine trpim tiraniju opskurnih srbijanskih službi i tabloida - poručio je on.

VREĆA ZLA

Reditelj Dragoslav Bokan naglašava da je nova zvezda tajkunskih medija otvoreni neprijatelj srpskog naroda i da to i ne krije.

- On to radi sistemski i ceo njegov život se pretvorio u neverovatnu, kontinuiranu mržnju protiv srpskog naroda. I sad on pokušava da prelije tu mržnju u Beograd i uveže u tu svoju vreću zla i beogradske glumce koji, za razliku od njega, nisu sistematski neprijatelji srpskog naroda. Oni su, prema mom mišljenju, zloupotrebljeni od organizatora tih uličnih protesta u toj karnevalskoj atmosferi obojene revolucije, kojoj je teško odoleti kad se bavite javnim poslom - rekao je on.

Prema Bokanovim rečima, nezamislivo je da je Hadžihafizbegoviću uopšte dozvoljen ulazak u našu zemlju.

- On je od onih ljudi koji nikad ne bi smeo da uđe u našu državu, a ne da dolazi ovde, radi i uzima novac. O tome treba dobro da razmisle oni koji ga zovu, daju mu uloge i plaćaju ga - dodao je on.

Milomir Marić, glavni urednik TV Hepi, koga je Hadžihafizbegović u tekstu prozvao imenom i prezimenom, rekao je za Srpski telegraf da ga od dotičnog ništa ne čudi.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milomir Marić

- Ja sam tu spodobu upoznao davno, kad je bio sluga kod Emira Kusturice u teatru Obala u Sarajevu. On je bukvalno bio sluga, video sam ga sa metlom kako čisti pod i briše krpom, išao je da kupuje ćevape i burek, služio je i sad je pomislio da je nešto. Jednom sluga, uvek sluga! Tako da me apsolutno ne interesuje šta on priča. Za sve gadosti koje je rekao o srpskom narodu on je bogato isplaćen u Beogradu, kao i svi drugi - poručio je Marić.

ŠTUKANOVA MRŽNJA

Da stvar bude gora, na "protestima protiv nasilja" pojavljuje se i sarajevski glumac Feđa Štukan, nekadašnji snajperista Armije BiH, koji se naprasno pokajao i u Beogradu reklamira i prodaje autobiografiju i čest je sagovornik beogradskih medija.

Foto: YouTube/Printscreen

Feđa Štukan

- Posebno zadovoljstvo u pucanju četniku u glavu je bilo to što je četnik, što je strašno. Mržnja kojom sam bio zadojen detaljno je opisana u "Blanku", adrenalin se peo do dotad neviđenih nivoa, svaki atom u mom organizmu vibrirao je mržnjom. Srećom, nisam bio precizan - rekao je Štukan, koji se glumio u srpskim serijama "Nečista krv" i "Klan".

Ovako je govorio Emir: Drogirani četnici s pancirima

- Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti posle svega ovoga šta politička Srbija radi. Dok se toj političkoj aždaji ne odseče glava nema sreće na ovim prostorima.

- Drogirani su dolazili s pancirima. Ajde se bori s drogiranim četnikom, koji ima pancir. Srbija nije krenula u rat dok nije imala pet tona droge.

(o srpskim borcima u BiH)

- Bitango, nesorto, smetljaru, mrcino i klošaru Dritane Abazoviću. Mali od kužine fašističke politike. Ti si zakržljala psihologija i polusvet, kakvi su ti i nalogodavci iz Beograda. Vrati diplomu sarajevskom univerzitetu, žoharu mali. I izrode.

(poruka Dritanu Abazoviću zbog izjave o Srebrenici)

- Film se ne prikazuje na RTS. Pa šta? Ne da predsednik da se prikaže. Pa, mislim, ne treba nam vređati inteligenciju. Cela regija zna da se Aleksandar Vučić pita i o kvalitetnoj ispaši pčela do postavljanja ministara.

(povodom optužbi da je predsednik Srbije zabranio prikazivanje filma "Kvo vadis, Aida?")

Karleuša: Kesiću, bedniče, šta ćeš s ubicom!

Jelena Karleuša oglasila na Instagramu i objavila fotografiju s protesta "Srbija protiv nasilja", gde zagrljeni poziraju Feđa Štukan i voditelj Nove S Zoran Kesić.

- Kesiću... Bedna nesvesna budalo... Nasmejana, a tužna budalo... Zar usred mog grada da se grliš i smeješ s čovekom koji se zove Feđa Štukan, ubica i islamski ekstremista, koji je, po sopstvenom priznaju, ubijao četnike u ratu? Ovaj, inače teški heroinski zavisnik, došao je iz pi*de materine i iz druge države u moj grad da poziva protiv srpske izabrane vlasti, a ti, nesrećna budalo Kesiću?! Konju trojanski! Bedniče i izdajniče! Gde je policija da hapsi ove zločince i ubice koji slobodno šetaju Beogradom i grle se s srpskim crvima? On je protiv nasilja je l'? Šta će ovaj ološ na ulicama Beograda - javno je poručila Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (15)

Loading
Seka

17.06.2023 22:04

Proteste podrzavaju oni kojima je jedini cilj da uniste ovu zemlju

Goga

17.06.2023 22:06

Još jedan od onih koji podržavaju nasilje i mrze uspeh Srbije.

Milenko

17.06.2023 22:10

Jedan od najvećih srbomrzaca, Hadžihafizbegović, podržao je proteste. Strašno.

Afrička sljiva

18.06.2023 22:26

@Milenko - Samo fike i gotovo ...