KARLEUŠA "OBRISALA POD" SA KESIĆEM: Usred mog grada grliš islamskog ekstremistu i ubicu! Na "proteste protiv nasilja" u zagrljaju voditelja tajkunske televizije poziva Feđa Štukan

Autor:

Vesti

17.06.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica isprozivala voditelja, zbog toga što na proteste poziva rame uz rame sa "ratnim snajperistom iz Bosne".

KARLEUŠA "OBRISALA POD" SA KESIĆEM: Usred mog grada grliš islamskog ekstremistu i ubicu! Na "proteste protiv nasilja" u zagrljaju voditelja tajkunske televizije poziva Feđa Štukan

Foto: ST/P. DIVAC/N. Pančić

- Kesiću, bedna nesvesna budalo...nasmejana, a tužna budalo... Zar u sred mog grada da se grliš i smeješ sa čovekom koji se zove Feđa Štukan, ubica i islamski ekstremista, koji je po sopstvenom priznanju iz snajpera "ubijao četnike" u ratu? Ovaj inače teški heroinski zavisnik je došao iz p*zde materine i iz druge države u moj grad da poziva protiv srpske izabrane vlasti, a ti nesrećna budalo Kesiću?! Konju trojanski! Bedniče i izdajniče... - navela je pevačica Jelena Karleuša na svom Instagram profilu, na kom je podelila fotografiju Štukana i voditelja tajkunske televizije Zorana Kesića.

Na fotografiji se vidi da su Štukan i Kesić rame uz rame nasmejani u gomili ljudi, pozivajući na prozapadne proteste.

- Zar na "proteste protiv nasilja" i protiv srpskog predsednika da poziva Feđa Štukan, ubica i ratni snajperista iz Bosne?! On je protiv nasilja je li? Šta će ovaj ološ na ulicama Beograda - napisala je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (44)

Loading
Sanja

17.06.2023 12:50

Sve tačno. Opoziciji su miliji islamski ekstremisti nego sopstveni narod.

Lana

17.06.2023 12:52

Karleuša realno priča, eh kad bi oni bili realni.

Tanja

17.06.2023 12:53

E svaka ti čast Jelena. Takvi kao Kesić jasno pokazuju koliko mrze Srbiju. Sve rade po nalogu tajkuna da unište integritet Srbije. Dno dna.

Jana

17.06.2023 12:53

Jeleni svaka čast, za sve je u pravu.