TADIĆ BESAN NA ORGANIZATORE PROTESTA PROTIV NASILJA: Oni nas dele, zabranjuju nam učešće! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.06.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Tadić, lider Socijaldemokratske stranke govoreći o političkim protestima izrazio je ljutnju prema organizatorima tih protesta.

TADIĆ BESAN NA ORGANIZATORE PROTESTA PROTIV NASILJA: Oni nas dele, zabranjuju nam učešće! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Boris Tadić, lider Socijaldemokratske stranke ocenio je da parlamentarne stranke brane učešće njegovoj stranci na tzv. protestima protiv nasilja, iskazavši bes zbog ove situacije.

 

 

- Problem je jer ne postoji jedinstvo opozicije, postoji podela na parlamentarne i vanparlamentarne stranke a u organizaciji protesta ne treba da učestvuju samo parlamentarne stranke, pogotovo ne one koje su ušle u Parlament kritikujući nâs koji smo bili Parlamentu, zbog čega smo mi napustili Parlament a da bi oni sad ušli u Parlament i odbacili nâs u učestvovanju u organizaciji protesta! To je apsurd! Parlamentarne stranke su nam zabranile da učestvujemo u organizaciji protesta! Ovo nisu vaši protesti, već protesti građana - rekao je Tadić tokom gostovanja u programu televizije Nova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (60)

Loading
Milovan

17.06.2023 11:37

Učešće na protestu je uslovljeno političkom pripadnošću? Nisam znala,stalno se govori da je gradjanski protest. Ipak nije, naravno.

darko

17.06.2023 11:40

Auuuu pa tebe nema nigde Borise,otkud to da ti brane tvoji saborci lopovi da i ti se prikljucis protestima,bas me zanima?

dragana

17.06.2023 11:43

Pa naravno da ne postoji jedinstvo medju opozicijim,to sad video?E moj Tadicu opet si izvisio po ko zna koji put.Ovo je dokaz i pokazatelj kakva je nasa lesinarska opozicija,ne mogu jedni sa drugim a hoce nesto i nekoga da ruse.

Lana

17.06.2023 11:44

Odmah se videlo da će protesti biti sve samo ne protesti građana.