PLJUJU VUČIĆA JER JE CITIRAO GIŠKU, A NJIH BOŽOVIĆ GRLIO: Licemerje organizatora protesta u Beogradu (FOTO)

Autor:

Vesti

03.06.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok tajkunski mediji kritikuju lidera Srbije koji je tokom sinoćnje emisije citirao Gišku Božovića, ispod radara prolazi da su ideolozi ovog protesta uslikani kako sede pored Giške, kao i da ih on grli.

PLJUJU VUČIĆA JER JE CITIRAO GIŠKU, A NJIH BOŽOVIĆ GRLIO: Licemerje organizatora protesta u Beogradu (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Prva tema" na TV Prva, lider Srbije Aleksandar Vučić u jednom momentu citirao je pokojnog komandanta tzv. "Srpske garde" Đorđa Božovića Gišku.

- Znamo se mi u gradu. Svi. Svi o svakome znamo sve. I oni kad su dolazili da me tuku, ona petorica, pa su se zaustavili u tome što me tuku. Kao i mnogi drugi. Nije problem - poginite, bolje časno poginuti, nego nečasno živeti. Neko je rekao, mislim pokojni Giška jednom, bolje jedan dan živeti kao soko, nego 100 godina kao miš - rekao je Vučić, a onda izazvao gnev tajkunskih medija.

Naime, opoziciono nastrojeni mediji, koji podržavaju prozapadne proteste brže-bolje su dočekali da osuđivački prenesu ovu izjavu lidera Srbije, pa je tako na portalu Direktno osvanula vest pod nazivom:

- Vučić s protestima povezao Gišku, Šolaka i Ljilju Smajlović.

Ono što je posebno interesantno, jeste licemerje organizatora protesta i medija koji ih podržavaju, što je konstatovala i Tviter zajednica.

Foto: Republika

 

Naime, jedan od korisnika Tvitera objavio je fotografiju na kojoj su glumac Dragan Bjelogrlić i Giška Božović, ukazujući na ove preočigledne dvostruke aršine.

- Danas malo pljuvanja po Vučiću jer je citirao Gišku, a ovaj što ga grli večeras vam drži govor. E Srbijo među šljivama - napisao je korisnik Tvitera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (22)

Loading
Markos

03.06.2023 14:00

Vucica mrze I to I'm je jedina politika

Sanja

03.06.2023 14:03

Licemerje opozicije je odavno poznato. Šta oni mogu da izmisle to bi se retko ko setio.

Мира

03.06.2023 14:20

Vucica pljuju jer mu zavide Covek najbolje radi svoj posao

Milovan

03.06.2023 14:45

A šta računate glumce,oni su tu iz dosade,kao animir dame koje privlače pažnju narodu!