SAZNAJEMO: Ivana Šašić prijavila bivšeg supruga za JAVNE PRETNJE, evo gde se Bojan Simić sad nalazi! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simić je više puta pretio svojoj bivšoj supruzi dok je bio u "Zadruzi"

SAZNAJEMO: Ivana Šašić prijavila bivšeg supruga za JAVNE PRETNJE, evo gde se Bojan Simić sad nalazi! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube printscreen

Bojan Simić, bivši suprug pevačice Ivane Šašić, poslednji je takmičar koji je napustio "Zadrugu" pred početak finalnih dana ovog rijalitija. Nakon njega su takmičenje kao finalistkinje napustile Ana Spasojević i DJ Tamaris, a Bojanova poslednja odluka je bila da Filipa Cara postavi za poslednjeg vođu šeste sezone. Kako saznajemo, Bojan je nakon izbacivanja iz Bele kuće otišao pravo u etno-selo.

Republika

Foto: Printscreen

Bojan Simić drži lajv iz etno-sela

- Bojan se trenutno nalazi u etno-selu i čeka svoje drugare Cara, Zolu i Janjuša, koji su isplanirali da odmah nakon superfinala odu tamo. Stalno snima lajvove odatle i nema gde drugo da ode, ništa od onih famoznih nekretnika koje je pominjao u "Zadruzi" - otkriva izvor za Republiku i dodaje:

- Ivana ga je odavno prijavila za sve javne pretnje koje joj je izrekao i moraće da se suoče na sudu. To delo se tretira kao porodično nasilje, jer su bili supružnici. Ona se povukla, dok se sve to ne reši - zaključuje naš izvor.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official/printscreen/instagram.com

Bojan Simić i Ivan Šašić

Inače, nedavno je Pink preneo da je stiglo obaveštenje da je Ivana tražila zabranu prilaska Bojanu od 48 sati, što je začudilo sve, kako je on tad bio zatvoren u Beloj kući. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ivanom, ali pevačica nije bila dostupna za komentar i nije se javljala na broj poznat redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading