TERZIĆ ODBRUSIO OBRADOVIĆU: Vučić je jedini lider u Evropi koji vodi suverenu i nezavisnu politiku

Autor:

Vesti

01.06.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se ti i Kurtijeva Rada sa kojom šetaš po BG rušeći sopstvenu državu išta pitate Srbija pritiscima ne bi odolela ni 15 minuta poručio Terzić Obradoviću.

TERZIĆ ODBRUSIO OBRADOVIĆU: Vučić je jedini lider u Evropi koji vodi suverenu i nezavisnu politiku

Foto: www.profimedia.rs/Tanjug

Vučić se godinama samohvalisao koliko puta se video sa Putinom, da bi već mesecima unazad ničim izazvan govorio kako se nije video sa Putinom više od godinu dana. Ali, zato ima vremena za Zelenskog dok Srbi na KiM svojim telima brane srpske institucije koje je on predao Zapadu, naveo je lider Dveri Boško Obradović na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Obradović je podelio i fotografiju Aleksandra Vučića pored Volodimira Zelenskog sa današnjeg Samita Evropske političke zajednice koji se održava u moldavskoj prestonici Kišinjevu.

 

 

Na ove sramne Obradovićeve izjave, oštro je odgovorio poslanik SNS Miloš Terzić, koji se ovim povodom oglasio na svom zvaničnom Tviter nalogu. 

- Vučić je jedini jedini lider u Evropi koji vodi suverenu i nezavisnu politiku te stoga više od godinu dana odolevamo pritiscima i ne uvodimo sankcije RF. Da se ti i Kurtijeva Rada sa kojom šetaš po BG rušeći sopstvenu državu išta pitate Srbija pritiscima ne bi odolela ni 15 minuta - napisao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Mila

01.06.2023 14:53

Rada Trajkovic Kurtijeva pudlica bi prodala KiM odmah bez sekunde razmiljanja kao i Obradovic. Zato im i smeta Vucic

Srđa

01.06.2023 16:01

Vučić vodi odgovornu politiku, politiku u skladu sa interesima Srbije.

iva

01.06.2023 16:14

"Vučić je jedini jedini lider u Evropi koji vodi suverenu i nezavisnu politiku te stoga više od godinu dana odolevamo pritiscima i ne uvodimo sankcije RF. Da se ti i Kurtijeva Rada sa kojom šetaš po BG rušeći sopstvenu državu išta pitate Srbija pritiscima ne bi odolela ni 15 minuta - napisao je Terzić." Pametnom dosta.Prateci desavanja mislim da u skupstini glas naroda treba da budu ljudi koji vole Srbiju i zalazu u ime naroda u istoj,svi poput Obradovica,Tepicke....treba da promene delatnost i zadju iz skupstine.MRZITELJI SRBIJE NEMAJU STA DA TRAZE U SKUPSTINI.

Nana

01.06.2023 22:16

Mrzitelji Srbije nema sta da traze u Skupstini.