SAMO ONAJ KO NE VOLI SVOJU DRŽAVU MOŽE DA SE POZIVA NA NACIZAM: Mali reagovao na karikaturu u NIN

Autor:

Vesti

01.06.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karikaturu u NIN-u u kojoj se predsednik Aleksandar Vučić izjadnačava sa nacističkim vođom prokomentarisao i ministar finansija Siniša Mali.

SAMO ONAJ KO NE VOLI SVOJU DRŽAVU MOŽE DA SE POZIVA NA NACIZAM: Mali reagovao na karikaturu u NIN

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Ministar finansija Siniša Mali, reagovao je na karikaturu u NIN-u u kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao nacistički vođa.

- Samo onaj ko ne voli svoju državu, svoj narod, svoju slobodarsku istoriju može i danas, u 21. veku, pa makar i kroz formu karikature, da se poziva na zloglasni nacizam. U trenutku kada je Srbija u teškoj političkoj borbi, oni koji joj ne žele dobro bave se podrivanjem, niskim izlivima politikanstva i potezima neosetljivim na trenutni društveni kontekst. Osudjujem svaki potez omlovažavanja svega što je predsednik Aleksandar Vučić do danas uradio za našu zemlju, ismevanje napora da teškom mukom postanemo ono što sada jesmo, umanjivanje njegovog presudnog značaja u političkom, ekonomskom i društvenom razvoju zemlje u kojoj živimo - naveo je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (14)

Loading
Ana

01.06.2023 13:57

U NIN-u je iskazana samo mržnja prema Srbiji

Milan

01.06.2023 13:57

Strašno čime se opozicija bavi u ovako teškoj situaciji po zemlju i građane Srbije!

Vila

01.06.2023 13:59

Karikatura je za svaku osudu

Bradićka

01.06.2023 14:06

Oni omalovažavaju sopstveni narod nazivajući ih sendvičarima, da su niža rasa po obliku lobanje, da smrde.....tako da me ne iznedjuju i karikature na račun vlasti. Samo što nisu svesni da upravo zbog toga što sebe smatraju elitom nikad neće dobiti više od par posto na izborima.