JAVNO IZVINJENJE MINISTRA MARTINOVIĆA: Izvinjavam se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i svim ljudima u Srbiji koji su se osetili povređenim

Autor:

Vesti

06.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Martinović uputio je javno izvinjenje.

JAVNO IZVINJENJE MINISTRA MARTINOVIĆA: Izvinjavam se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i svim ljudima u Srbiji koji su se osetili povređenim

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Povodom govora ministra državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandra Martinovića tokom Trećeg vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Trinaestom sazivu, od 04. jula 2023. godine, ministar Martinović uputio je javno izvinjenje, koje prenosimo u celosti:

- Izvinjavam se svim ljudima u Srbiji koji su se osetili povređenim mojim govorom na sednici Narodne skupštine održane 4. 7. 2023. godine. Nisam imao nameru da uvredim građane Republike Srbije koji nemaju ili ne mogu da imaju decu, te smatram da je moj govor protumačen na potpuno pogrešan način. Žao mi je ako je bilo koga moj govor povredio i naneo mu bol - navodi.

- Izvinjavam se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije zbog neprijatnosti koju su imali usled mog govora. Žao mi je jer sam, ponet emocijama, dozvolio sebi da kažem nešto što je moglo da se tumači na različite načine - dodaje.

- Oni koji su pogrešno protumačili moj govor tvrde da sam rekao nešto što nikada ne bih pomislio da kažem. Ali kako kaže stara izreka: "Čovek je gospodar neizgovorene reči, a sluga izgovorene" - kaže.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading