EVO KAKO JE IZGLEDALO HAPŠENJE SRBINA U SEVERNOJ MITROVICI: Kurtijeva policija dugim cevima išla na srpske civile (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.06.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici specijalne jedinice tzv. kosovske policije uhapsili su danas još jednog Srbina, nakon čega su se oglasile sirene.

EVO KAKO JE IZGLEDALO HAPŠENJE SRBINA U SEVERNOJ MITROVICI: Kurtijeva policija dugim cevima išla na srpske civile (VIDEO)

Foto: Republika.rs

KiM

Kurtijeva policija upala je u frizerski salon sa dugim cevima i uhapsila trenera Kik-boks kluba iz Kosovske Mitrovice Milana Luneta Milenkovića.

Da užas bude veći, sve se događalo nedaleko od Tehničke škole.

Na fotografijama zabeleženim danas u Severnoj Mitrovici, vidi se da Kurtijevi specijalci nišane Srbe sa oružjem nagotovs.

Za to vreme, Srbi drže ruke uvis.

Prilikom hapšenja, pripadnici tzv. policije ispalili su nekoliko hitaca, pišu Novosti.

-Ljudi se okupljaju, svi su uznemireni. Ovo je strašno i svi smo preplašeni, jer više ne znamo ko je sledeći, a svi su mete, kaže nam reporter sa lica mesta. Tu je i vozilo Hitne pomoći, a na raskrsnici u Bošnjačkoj mahali vidi se pojačano prisustvo tzv. kosovske policije - dva oklopna i nekoliko običnih - navodi izvor Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading