ŠTA JE MOJ DUŠAN BILO KOME KRIV? Sestra Dušana Obrenovića o hapšenju Srbina koji je pretučen u pritvoru

Autor:

Vesti

13.06.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada sam ga posetila u pritvoru bio je sav pretučen - te slike me i danas bole.

ŠTA JE MOJ DUŠAN BILO KOME KRIV? Sestra Dušana Obrenovića o hapšenju Srbina koji je pretučen u pritvoru

Foto: Youtube/Pax Vobiscum/ATV

Na protestu podrške za Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića u Zvečanu, potresnim rečima okupljenima se obratila i Dušanova sestra Selma Muratović.

Selma, koja prvi put govori u javnosti, poručila je da nema nikoga sem svog brata i moli da se pusti na slobodu jer ništa nije kriv. Tokom govora tokom kog nije mogla da obuzda emocije i suze, Selma je rekla da je tokom posete u pritvoru videla brata svog isprebijanog i te slike je i dan danas progone.

- Ja sam Selma Muratović, sestra Dušana Obrenovića. Navršilo se dve nedelje od kako su mi oteli brata, kako su ga uhapsili bez ikakve krivice dok je mirno sedeo na zemlji i protestovao protiv nepravde i protiv sile. Dve nedelje kako strahujemo i strepimo za njega, dve nedelje koje su kao dve godine. Svaki dan je muka. Kada sam ga posetila u pritvoru bio je sav pretučen i prebijen, te slike njega sa povredama me i danas bole. Šta je moj Dušan bilo kome kriv? Šta je nažao uradio? Ništa. Nikoga ne mrzimo, nikome zlo ne mislimo, a drže ga u zatvoru kao najvećeg kriminalca. Da li to neko na svetu, u Evropi vidi? Da li neko vidi njegove rane, naš muk? Da li neko vidi dokaze da su nevini? Želim da pružim podršku i Radoševoj porodici, znam koliko im je teško, muka nas je okupila. Samo tražimo slobodu, pravo i pravdu za Dušana i Radoša jer ništa nisu krivi. Hvala svima koji nas nisu zaboravili i koji se bore da istina o Dušanu i Radošu izađe na videlo - poručila je Selma, pišu Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading