SRBIJA JE ODLUČNA U POLITICI MIRA, IAKO PRIŠTINA OPSTRUIRA DALJI TOK RAZGOVORA: Vučić o razgovoru sa Pičom

Autor:

Vesti

07.06.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadržajan i otvoren razgovor sa ser Stjuartom Pičom o najnovijem razvoju događaja na Kosovu i Metohiji i situaciji u regionu, rekao je predsednik Srbije.

SRBIJA JE ODLUČNA U POLITICI MIRA, IAKO PRIŠTINA OPSTRUIRA DALJI TOK RAZGOVORA: Vučić o razgovoru sa Pičom

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa specijalnim izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan ser Stjuartom Pičom.

- Sadržajan i otvoren razgovor sa ser Stjuartom Pičom o najnovijem razvoju događaja na Kosovu i Metohiji i situaciji u regionu - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu i dodao:

- Zahvalio sam mu na razumevanju naše pozicije, kao i na objektivnom sagledavanju novonastale situacije i istakao da jednostrani potezi Prištine opstruiraju dalji tok razgovora, ali da Srbija ostaje odlučna u svojoj politici očuvanja mira i stabilnosti u regionu uprkos provokacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (62)

Loading
E da

07.06.2023 16:46

Srbija je spremna da razgovara sa svima kada se resavaju problemi.

dja

07.06.2023 16:56

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic ostaje odlučan u svojoj politici očuvanja mira i stabilnosti u regionu uprkos provokacijama od privremene vlasti na KIM.

Petra

07.06.2023 17:00

Zadovoljni smo kako je protekao razgovor predsednika Vucica sa Pičom,deeskalacija ovako teske situacije na KiM je od velikog znacaja!

Dušan

07.06.2023 17:01

Veoma važan razgovor Vučića sa Pičom o situaciji na KiM