GOTOVO JE: Sergej Milinković Savić NAPUŠTA Lacio!

Autor:

Sport

07.06.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je na meti pola klubova u Evropi.

GOTOVO JE: Sergej Milinković Savić NAPUŠTA Lacio!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Sezona u Seriji A je završena, a fudbaleri Lacija su na kraju završili na drugom mestu, iza šampiona Napolija.

Jedan od najzaslužnijih za ovaj uspeh je bio i Sergej Milinković Savić, vezni fudbaler reprezezentacije Srbije, koji je još jednom odigrao izvrsnu sezone u rimskom timu.

Ipak, sada je došlo vreme da potraži novu sredinu, a toga su svesni i u Laciju, pošto reprezentativac Srbije ne želi da potpiše novi ugovor.

Kežman je Rimljanima garantovao da Sergej ne želi da ode bez obeštećenja. Dogovor je da na sastanku zajedno razmotre ponude koje su stigle za srpskog asa. Juventus ne odustaje od Milinković Savića, ali sad ima znatno manje šanse, jer neće igrati naredne sezone u Ligi šampiona. Ozbiljno interesovanje pokazali su Arsenal i Njukasl, pominje se i Atletiko Madrid, a i Inter je spreman da uđe u trku. Lotito sigurno neće dobiti 40 miliona koja traži, najrealnije je da obeštećenje bude oko 30 miliona - piše ugledni list "Korijere delo sport".

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić i Ćiro Imobile

Isti list navodi da će pokušati još jednom da nagovore Sergeja, ali je pitanje koliko je to izvodljivo.

Lotito će još jednom pokušati da nagovori Sergeja da potpiše novi ugovor. Spremio mu je i platu od četiri miliona evra, plus bonuse. U slučaju da Srbin to prihvati postaće najplaćeniji igrač u timu, zajedno sa Ćirom Imobileom - navodi "Korijere delo sport".

Milinković-Savić je u Laciju od 2015. godine, a pre toga je nosio dres Vojvodine i belgijskog Genka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading