OVAKO JE BJELOGRLIĆ TUKAO GAGU ANTONIJEVIĆA: Na protestu protiv nasilja čovek koji je s leđa napao reditelja (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.06.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj je mirno sedeo kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga u pesnicom u lice.

OVAKO JE BJELOGRLIĆ TUKAO GAGU ANTONIJEVIĆA: Na protestu protiv nasilja čovek koji je s leđa napao reditelja (VIDEO)

Foto: Facebook, ATA Images, Tanjug

Dragan Bjelogrlić, čovek koji aktivno učestvuje na prozapadnim protestima naslovljenim kao "Srbija protiv nasilja" jedna je od najvećih ironija u organizaciji ovih šetnji, koju su na sebe preuzeli pojedini predstavnici opozicije, kako bi sa vlasti sklonili lidera Srbije Aleksandra Vučića.

Zašto ironija? Pa zbog toga što se protiv nasilja "bori" čovek koji je mučki izudarao svog kolegu, napavši ga iz čista mira naočigled ljudi koji su bili prisutni u niškom hotelu 2021. godine.

Naime, sve se dogodilo 23. avgusta oko 4 časa posle ponoći 2021. godine kada je glumac Dragan Bjelogrlić, napao u niškom hotelu "Ambasador" reditelja Gagu Antonijevića, koji je sa svojim prijateljima sedeo za jednim od stolova u restoranu unutar hotela.

Dok sam razgovarao sa prijateljima koji su bili sa moje leve strane, ja sam primetio da mi se približava neko, to sam uočio perifernim vidom, jer sam bio okrenut na drugu stranu, te sam u prvi mah pomislio da mi prilazi konobar koji je takođe imao belu košulju. Tada sam zadobio jedan udarac zatvorenom šakom u predelu lica, tada sam uočio Bjelogrilića - navodi se u iskazu Antonijevića povodom ovog incidenta.

Udarci pesnicama

Antonijević je u Tužilaštvo opisao i kako se sve dalje dešavalo.

Nisam mogao da ustanem od šoka i udarca koji sam zadobio i zbog zdravstvenih problema sa nogom, ja sam osumnjičenog odgurnuo nogom, kada sam primetio da je pogledao ka stolu na kojem se nalazila čaša i rukom krenuo da je uzme, zbog čega sam ja uzeo tu čašu i bacio je na stranu. Onda me je osumnjičeni više puta udario zatvorenom šakom u predelu glave - ispričao je Antonijević, što se može videti i na snimku koji je Republika prva, tada eskskluzivno objavila.

Kako se može i videti na snimku Antonijević je pokušao da se odbrani, ali Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.

TOKOM PREBIJANJA BJELA IZVREĐAO ANTONIJEVIĆA

Antonijević je, kao što je nakon incidenta pisala Republika, naveo da mu je Bjelogrlić tokom napada uputio niz uvreda i pretnji.

Ja se sećam da je u periodu dok mi je zadavao udarce i kada su nas razdvajali, upućivao pretnje i uvrede, sećam se da mi je rekao: "Što me prozivaš, ubiću te, šta se kur**š, je**m ti Daru" - naveo je reditelj i konstatovao da je pretnje shvatio ozbiljno zbog čega strahuje za svoju bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boca70

08.06.2023 17:40

Samo dripci kao što je batinaš mogu da se dive i opravdavaju ovakav mučki napapad i zadavanje udaraca čoveku koji sedi na sasvim suprotnom delu estorana njemu leđima okrenut . E takvi "umetnici,ugledne javne ličnosti" zahtevaju "Srbiju bez nasilja" a oni su zapravo nasilni .Takvi finansiraju proteste a to finansiranje ne verujem da je "onako dato na lepe oči"bez finansijske koristi za samog finansijera .Sve je biznis a politika je naj isplativiji biznis kad se domognu vlasti . Istog trena se dolaskom na vlast zaboravljaju sve afere i,krađe i malverzacije predhodnih lopova koje su skinuli sa vlast .Ne gubeći vreme nastavljaju tamo gde su predhodni stali ,a kao po pravilu zaborave na dato obećanje narodu koji ih je birao da će sa njima biti vladavina prava , bez lopovluka u vrhu države i da će svi tenderi biti po zakonu i funkcioneri neće biti u upravnim odborima .Jedina istina koja će biti je ista meta isto odstojanje ili kako se kaže sjaši Kurta da uzjaše Murta .