KAKO ĆE JAN OBLAK REAGOVATI? Olga Danilović ZAPALA ZA OKO Kevinu Panteru! (FOTO)

Autor:

Sport

03.06.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana reagovao je na jednu objavu srpske teniserke.

KAKO ĆE JAN OBLAK REAGOVATI? Olga Danilović ZAPALA ZA OKO Kevinu Panteru! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Olga Danilović dospela je u centar pažnje svetske javnosti na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Pored odličnih igara i plasmana u treće kolo gde je u subotu čeka meč protiv Ons Žaber, Olga je izazvala brojne komentare i otkrićem da je u vezi sa čuvenim golmanom Janom Oblakom.

Kada se osećaš lepo i kada si ispunjen na svakom planu, sve je lepše, lakše, bolje. Definitivno kada je lepo van terena bude bolje i na terenu - rekla je Srpkinja posle prolaska u treće kolo Rolan Garosa kada su je snimili sa čuvarom mreže Atletiko Madrida.

Ne krije Olga Danilović da je zaljubljena, a njen izgled često je bio glavna tema javnosti. Mnogi su želeli da im baš Olga bude izabranica, a jedan od muškaraca koji je svojovremeno bacio oko na Srpkinju bio je i kapiten košarkaškog kluba Partizan, Kevin Panter.

On joj je ostavljao komentare na objave krajem 2021. i lajkovao joj snimke sa treninga, a zanimljivo je da je danas više ne prati.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Olga Danilovic

Objava Olge Danilović koju je Kevin Panter komentarisao

 

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Olga Danilovic

Komentar Kevina Pantera na objavu Olge Danilović

 

Da li se osetio uvređenim zato što nije dobio reakciju kojoj se nadao ili je nešto drugo po sredi, ostaje nepoznanica, ali jedno je sigurno - Olga je sada srećno zaljubljena, a Panteru ostaje da sreću potraži na nekom drugom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading