OLGA PRIČALA O JOKIĆU: Volim ga! On je pravi trostruki MVP!

Autor:

Sport

31.05.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilovićeva s velikom pažnjom prati plej-of NBA lige.

OLGA PRIČALA O JOKIĆU: Volim ga! On je pravi trostruki MVP!

Foto: Starsport

Olga Danilović

Najbolja srpska teniserka Olga Danilović će u četvrtak na Rolan Garosu igrati meč drugog kola protiv Italijanke Jasmin Paolini.

Međutim, na konferenciji za medije uoči tog duela je najmanje pričala o tenisu, pošto je prisutne novinare mnogo više zanimalo da li prati plej-of NBA lige i Nikolu Jokića, zbog toga što potiče iz košarkaške porodice.

Malo je teško pratiti NBA noću, ali svi znamo da je Jokić najboji igrač a svetu i ponosni smo na to. Mi smo sportska nacija – i tu često ističemo baš košarku. Moj otac je igrao na najvišem nivou u Evropi, Americi i za našu reprezentaciju – i to je deo naše porodične tradicije. To kako Jokić igra i predstavlja našu zemlju je fantastično. Obožavam ga, imam veliko poštovanje za to što je tako spontan, fin i skroman – i što je uspeo da sačuva sebe – nešto najvažnije u životu ili sportu svejedno. Veoma ga volim - rekla je Danilovićeva.

Republika

Foto: Tanjug

Nikola Jokić dobija MVP nagradu za finale Zapada

Ipak, zbog vremenske razlike ne može da gleda kompletne mečeve.

Pratim selekciju najboljih delova meča na Tviteru. Toliko smo ponosni na njega - i zato nam ne pada teško da pratimo našeg dvostrukog MVP-a, uistinu trostrukog.

Na kraju je otkrila i šta njen otac Predrag Danilović misli o Džokeru.

- I moj otac ga obožava. Na prvu loptu se vidi da je je tako prirodan i skroman, i tu vrstu karaktera je lako voleti. On ga voli naročito zbog njegovih ljudskih kvaliteta - poručila je Olga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading