SVE PUSTILI SAMO NJU NISU! Novinarku Kosovo onlajna Kurtijevi specijalci izbacili iz zgrade opštine Zvečan "jer je Srpkinja"!

Autor:

Vesti

29.05.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka je ušla u pres salu opštinske zgrade, uz dopuštenje pripadnika Kfora, zajedno sa grupom novinara albanskih medija.

SVE PUSTILI SAMO NJU NISU! Novinarku Kosovo onlajna Kurtijevi specijalci izbacili iz zgrade opštine Zvečan "jer je Srpkinja"!

Foto: Tanjug-AP

Novinarku portala Kosovo onlajn oko 12.30 časova iz zgrade opštine Zvečan izbacila su tri pripadnika specijalne jedinicetzv.kosovske policije sa obrazloženjem "da je Srpkinja i da mora da izađe napolje".

Novinarka je pre toga ušla u pres salu opštinske zgrade, uz dopuštenje pripadnika Kfora, zajedno sa grupom novinara albanskih medija.

Međutim, odmah nakon toga prišao joj je policajac koji je naglas konstatovao da je Srpkinja i rekao joj da mora da izađe napolje. Za njim su se pojavila još dva specijalca i ispratili su novinarku Kosovo onlajna do izlaza iz opštinske zgrade.

Inače, u zgradi je prisutan značajan broj tzv.kosovskih specijalaca, koji sede po hodnicima i službenim prostorijama.

Šta će se dešavati u pres sali ne znamo, i iz kojih razloga je samo albanskim novinarima omogućeno da budu unutra, ali je ogroman skandal što je ulaz u zgradu opštine zabranjen samo za srpske novinare.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading