GOLORUKI SRBI NA NIŠANU KURTIJEVIH SPECIJALACA! Potresna slika stigla sa Kosova! DUGE CEVI UPERENE I U TRUDNICE...! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.05.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što su bili prisutne žene, trudnice i stariji ljudi, nije sprečilo Kurtijeve teroriste da puške drže direktno uperene na njih.

GOLORUKI SRBI NA NIŠANU KURTIJEVIH SPECIJALACA! Potresna slika stigla sa Kosova! DUGE CEVI UPERENE I U TRUDNICE...! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Jučerašnjim nasilnim upadom u zgrade opština u Zvečanu, Zubinom Potoku i Leposaviću, Kurtijevi gradonačelnici okupirali su srpske opštine.

Iako je ispred zgrada ovih opština bilo nekoliko stotina Srba koji su pokušavali da spreče njihovo nelegalno zauzimanje, pripadnici tzv. kosovske policije ispalili su na srpski narod suzavce i šok bombe, zbog kojih je čak desetero ljudi završilo u kliničko-bolničkom centru. 

To što su bili prisutne žene, trudnice i stariji ljudi, nije sprečilo teroriste Aljbina Kurtija da puške drže direktno uperene na njih.

(Republika/Novosti)

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading