ĐILASOVAC UPOREDIO PATRIJARHA SA HRVATIMA?! Najstrašnjije pljuje SPC i poziva na novu blokadu Gazele

Autor:

Vesti

17.05.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od vodećih promotera blokada Gazele i državnih institucija Nikola Krstić uporedio je patrijarha sa poglavnikom Antom Pavelićem

ĐILASOVAC UPOREDIO PATRIJARHA SA HRVATIMA?! Najstrašnjije pljuje SPC i poziva na novu blokadu Gazele

Foto: ST/V. LUKIĆ, Twitter/Nikola Krstic

Danima se nižu uvrede na račun SPC i patrijarha Porfirija od strane opozicije. Napadi su sve žešći i brutalniji, a sada je ova lešinarska banda dotakla samo dno uporedivši patrijarha sa ustašama i iznoseći gnusne laži na račun najviše verske institucije!

Jedan od vodećih promotera blokada Gazele i državnih institucija Nikola Krstić uporedio je patrijarha sa poglavnikom Antom Pavelićem, a našu crkvu u tajkunskom "Danasu" nazvao gnezdom zlobe, bahatosti, oholosti i ratnog huškanja!!

- Kada sam napisao ovaj tekst, hteli su da me obese na banderu, ali ispostavlja se da Poglavnik Srpske pravoslavne crkve ima jezičinu koja sam potvrđuje moje pisanije - napisao je ovaj promoter nemira u Srbiji. 

Foto: Twitter-Nikola Krstić

 

 

Da stvar bude još gora, on se tu nije zaustavio, pa je podsetio sve nas na svoje gostovanje na tajkunskoj Nova S, gde je izjavio da je naša zemlja metastaza nasilja. 

 

- Pre nego što sam stigao do Gazele, gostovao sam na Novoj S i nastojao da kažem, barem sebi naglas, da se na neki način i dalje bavimo pitanjem zašto nam je ispala plomba iz zuba, a ne potisnutim saznanjem da je kancer metastazirao u svaki deo našeg organizma - napisao je on. 

Foto: Twitter-Nikola Krstić

 

 

Promoteri nasilja, blokada, haosa i nemira govore da je Srbija metastaza nasilja dok se Vučić grčevito bori za mir i stabilnost? 

Krstić, koji je deo ekipe lidera SSP Dragana Đilasa, drznuo se da vređa, a da ne pomisli šta oni rade ovoj naciji. Nije Vučić blokirao Gazelu, nisu patrijarh i predsednik maltretirali građane na ulicama, nisu oni pretili nekom otkidanjem glave...

Činjenice nas jasno opominju, ali šteta je što je ovaj promoterski duh nasilja ogluveo i oslepeo. 

26. maja će se videti kome Srbi veruju i u koga ulivaju veru i nadu! A vređanje čoveka koji propoveda veru i mir je samo jedan od niza grehova koji počiniše ovi srbomrsci koji bi nasiljem protiv nasilja da idu. 

Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (42)

Loading
Milenko

17.05.2023 17:07

Sramne optužbe na račun SPC i patrijarha srpskog Porfirija. Mrzitelji Srbije na tajkunskim medijima danima napadaju sve one koji ne misle kao oni.

Milena

17.05.2023 17:20

Sram te bilo bitango da udaraš na svetinju .Zbog takvih poput tebe celo Srpstvo ispašta.

Saruman

17.05.2023 17:23

Koliki idiot treba da budeš i ovako nešto izjaviš.

nela

17.05.2023 17:24

U pravoslavnu svetilju se ne dira