PREDSEDNIK DANAS U ZAJEČARSKOM OKRUGU! Obilazak počinje u Sokobanji!

Autor:

Vesti

28.04.2023

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se i obraćanje predsednika građanima.

PREDSEDNIK DANAS U ZAJEČARSKOM OKRUGU! Obilazak počinje u Sokobanji!

Foto: Tanjug-M.Milivojević

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Zaječarski okrug. Programom posete predviđen je Obilazak štandova sa lokalnim proizvodima i obraćanje predsednika na letnjoj pozornici „Vrelo“ u Sokobanji, sapštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Vučić će zatim na Rtnju obići završne radove na proširenju kapaciteta hotela „Ramonda“ .

U Knjaževcu je predviđen obilazak plantaže i razgovor sa voćarima , kao i obilazak fabrike za proizvodnju nameštaja „Mobi“ i razgovor sa građanima. Predsednik će u Svrlјigu obići destileriju „Blagojević“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (206)

Loading
Ana

28.04.2023 06:42

Proširenje kapaciteta kotela u Sokobanji, pomoć voćarima i ratarima u njihovom poslu, samo su jedan mali deo onoga za šta se Vučić zasuta zalaže, a to je da svaki deo Srbije ima napredak, uspeh i razvoj.

Jelena

28.04.2023 06:44

Danas će se predsednik u Zaječarskom okrugu uveriti koliko je urađeno i šta je još potrebno uraditi za bolji život i dalji razvoj turizma u Soko banji - kraljici banja

Ana

28.04.2023 06:45

Svaki okrug, svaki pedalj zemlje Srbije ima čime da se pohvali, napredak u turizmu, industriji, putevima, prugama, bolnicama, školama, ustanovama širokog spektra, znamenitostima, Vučić radi i rezultati tog rada su vidljivi.

Maja

28.04.2023 06:55

Vucic je neumoran, bori se i radi