HOĆE LI SE HEJTERI IZVINITI I ZAŠTO NEĆE?! STAVLJENA TAČKA NA SPEKULACIJE! Ambasada SAD potvrdila: SRBIJA NE IZVOZI ORUŽJE UKRAJINI!

Autor:

Vesti

13.04.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu saopštila je da prema njenim saznanjima, Srbija ne prodaje oružje Ukrajini.

HOĆE LI SE HEJTERI IZVINITI I ZAŠTO NEĆE?! STAVLJENA TAČKA NA SPEKULACIJE! Ambasada SAD potvrdila: SRBIJA NE IZVOZI ORUŽJE UKRAJINI!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nakon brojnih pokušaja da se Srbija nasilno uvuče u rat u Ukrajini, širenjem lažnih vesti, klupko je konačno počelo da se odmotava.

Iako je kao bomba juče odjeknula vest da naša zemlja Ukrajincima izvozi oružje, a dežurni kritičari i mediji, brže-bolje pohrlili da napadnu sopstvenu zemlju, konačno je stavljena tačka. 

Posle demanta ministarstva odbrane, na čijem je čelu Miloš Vučević, kao i demnata šefa diplomatije Ivice Dačića, ali i same Ukrajine, oglasila se i ambasada SAD u Beogradu, koja je takođe utvdila da nema saznanja da naša zemlja u Ukrajinu izvozi oružje.

Ne možemo da komentarišemo navodne poverljive informacije, ali prema našim saznanjima, Srbija ne prodaje oružje Ukrajini - rečeno je u ambasadi. 

Međutim, i pored niza objašnjenja da je reč o neproverenoj informaciji, koju je tokom jučerašnjeg dana pustio Rojters, mrzitelji Srba i Srbije, od kojih su neki i u našoj zemlji, udružili su se i odmah krenuli u napad. 

Podsetimo, među privma je reagovao NATO general Zdravko Ponoš, koji je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da pokušava zemlju da uvuče u rat, kako je rekao, ,,tajnim isporukama oružja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading