POBRKANI PONOŠ! Dežurni hejter je opet našao razlog da napadne Vučića, OVOG PUTA PREKO SVAKE MERE!

Autor:

Vesti

12.04.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Ponoš, lider Pokreta Srce i nekadašnji načelnik Generalštaba pokušava nasilno da uvuče Srbiju u rat u Ukrajini.

POBRKANI PONOŠ! Dežurni hejter je opet našao razlog da napadne Vučića, OVOG PUTA PREKO SVAKE MERE!

Foto: Tanjug-S.Acimović, ATA Images

Zdravko Ponoš, bivši načelnik Generalštaba i čovek za čije vreme je Vojska Srbije pala na najniže grane, drži slovo predsedniku Aleksandru Vučiću, pokušavajući pritom da Srbiju nasilno uvuče u aktuelni rat u Ukrajini. 

Naime, Ponoš koji je očigledno pobrkao lončiće, te više ni sam ne zna šta govori, optužio je predsednika Vučiča da ,,tajnom isporukom" oružja Ukrajini uvlači Srbiju u rat, navodeći i to da se Vučić ,,hvali" neuvođenjem sankcija Rusiji. 

Sasvim svesno, Ponoš, po ko zna koji put nanosi štetu sopstvenoj zemlji, zarad ubiranja jeftinih političkih poena, te je ovaj put i pored zvaničnog demanta ministra Odbrane Miloša Vučevića, o čemu je Republika već pisala, da je vest o tome da Srbija tajno izvozi oružje Ukrajini lažna, odlučio da pospešuje sumnje i širi laži.

Vučić se hvali neuvodjenjem sankcija Rusiji, a uvlači zemlju u rat tajnim isporukama oružja Ukrajini. Koliko je podložan ucenama kad to radi u tajnosti od građana Srbije? Cenu plaćamo svi mi. Najveća cena je njegov ostanak na vlasti, a najnovije kurvanje isključivo tome služi - napisao je Ponoš na Tviteru.

 

Da je reč o najobičnijem spinovanju i podmetanju, potvrdio je i šef diplomatije Ivica Dačić, koji je rekao da Srbija, od početka sukoba, nijednoj strani nije izvozila ništa.

Republika Srbija, poštujući unutrašnje i međunarodne pravne akte, ne izvozi naoružanje i vojnu opremu ni u jednu državu ukoliko bi time omogućila izbijanje ili nastavak oružanih sukoba, ugrozila očuvanje regionalnog mira i bezbednosti ili ugrozila svoje odbrambene interese - saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Dačić je naglasio da se Srbija pridržava svoje politike vojne neutralnosti i sprovodi Zaključke Saveta za nacionalnu bezbednost iz februara prošle godine.

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Ivica Dačić

Podsetimo, Zdravko Ponoš je svojevremeno, ,,pouzdano" znao da će Srbija uvesti sankcije Rusiji, da bi sada optuživao predsednika Vučića jer se, kako je rekao, hvali neuvođenjem istih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading