MILO PAO, OŽALOŠĆENA PORODICA SE SELI U PRIŠTINU: Čanku, Kandićki i Biserko preostao još samo Kurti!

Autor:

Vesti

03.04.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milo Đukanović, lider DPS, pao je sa vlasti posle 34 godine, a sa njim su ljosnuli i drugosrbijanci koji su mu bili vetar u leđa decenijama. Po već oprobanom receptu, sve ono što ne odgovora Srbiji i Srbima, dovoljan je razlog da podrže Sonja Biserko, predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitrano pravo, Nenad Čanak, bivši predsedsednik LSV, profesori Nikola Samarždić i Žarko Korać...

MILO PAO, OŽALOŠĆENA PORODICA SE SELI U PRIŠTINU: Čanku, Kandićki i Biserko preostao još samo Kurti!

Foto: Tanjug/A.Pap,MC.RS, Youtube

Tako je pomenuta ekipa godinama unazad promovisala Mila Đukanovića i navijala za njegov "rat" sa Srbima. Pored lidera DPS, zdušno su podržavali i vlast u BiH, kao i vladajuću garnituru u Prištini, predvođenu premijerom privremenih prištinskih instuticija Aljbinom Kurtijem...

Foto: Printscreen/b92

Milo Đukanović

- Sada će Čanak, Biserko, Bursać (Dragan Bursać, novinar kolumnista) , Kandić, Korać i ekipa da se presele kod Kurtija. Samo im je on ostao - napisao je jedan od korisnika Tvitera. 

Foto: Tanjug/Youtube/ATV

Aljbin Kurti

Politički analitičar Stevica Deđanski kaže da su pomenutoj garnituri otišli svi zaštitnici iz regiona u penziju, te da im je zaista preostao još samo Kurti. 

- Otišli su svi zaštitnici, Bakir Izetbegović, Milo Đukanović, svi ti koji su gradili karijere na mržnji prema Srbiji... Ova garnitura sada može da zamoli Kurtija da im da lažno državljanstvo, jer su lažni Srbi, mogu da se presele tamo da bude dobro i njima i nama - navodi Deđanski za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čedo

03.04.2023 21:06

Gde će sada pacovi gde će sada da nađu rupu