SVIM SRCEM UZ ĐUKANOVIĆA! Posle Bećirovića i Kurti se umešao u izbore u Crnoj Gori!

Autor:

Svet

31.03.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok bi drugi, poput Bećirovića i Kurtija, da odlučuju ko će biti na vlasti u Crnoj Gori, Vučić ne gleda u tuđe dvorište.

SVIM SRCEM UZ ĐUKANOVIĆA! Posle Bećirovića i Kurti se umešao u izbore u Crnoj Gori!

Foto: Tanjug/AP

U jeku predsedničkih izbora u Crnoj Gori, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti velikodušnu podršku daje Milu Đukanoviću.

Poput člana Predsedništva BiH Denisa Bećirovića, i Kurti je odlučio da se umeša u crnogorske izbore obojica stajući na istu stranu.

Kurti, pokazujući da je svim srcem uz Mila, na sulud način je dao objašnjenje šta bi se, prema njegovom mišljenju, desilo ako bi na izborima pobedio drugi kandidat Jakov Milatović:

- Ako Đukanovićev protivnik pobedi, to bi otvorilo put nestanku crnogorske nacije, dominaciji Srpske pravoslavne crkve, ohrabrivanju Кremlja, slabljenju NATO-a i konačno do stvaranja “srpskog sveta” i velike Srbije - rekao je Milov fan Kurti, prenosi Objektiv.

Foto: Printscreen

 

 

Bećirović i Kurti kukaju na Srbiju i od nje prave “bauk” upravo da bi opravdali svoje mešanje u izbore u Crnoj Gori.

Neopravdano govore i napadaju Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića dok on ćuti, ne meša se u tuđe izbore i politiku i gleda isključivo interese svog naroda.

I dok bi drugi, poput Bećirovića i Kurtija, da odlučuju ko će biti na vlasti u Crnoj Gori, Vučić ne gleda u tuđe dvorište, već samo u srpsko vodeći mudru i odgovornu politiku.

Ipak, poznato je da trio Bećirović-Đukanović-Kurti pominjujući Srbiju, iako se ni u jednom momentu naša zemlja nije umešala, a predsednik Vučić nije ni oglašavao o izborima u Crnoj Gori, pokušavaju da skupe jeftine političke poene, neretko i govoreći bilo šta, poput gorenavedene izjave, samo da nađu način da slome Srbiju. Ali, kao što to nešto više od decenije nije nikom pošlo za rukom, neće ni sada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading