BRUTALNO! Srbin OPLEO po kolegi i optužio ga za NAMEŠTANJE: Primio je novac da IZGUBI!

Autor:

Sport

03.04.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči čuvenog borca.

BRUTALNO! Srbin OPLEO po kolegi i optužio ga za NAMEŠTANJE: Primio je novac da IZGUBI!

Foto: Printscreen/Youtube

Aleksandar Ilić

Aleksandar Džoker Ilić jedan je od najpoznatijih MMA boraca na ovim prostorima.

Gostujući u podkastu "On Weight", Ilić je govorio o Nikoli Milanoviću, kolegi iz Srbije kog je optužio za nameštanje jednog meča!

Reč je o borbi koja se održala 2021. godine, a u kojoj je Milanović tehničkim nokautom u prvoj rundi posle malo više od minuta borbe, poražen od Poljaka Marijusa Pudžijanovskog.

- Njegov meč s Pudžijanovskim je bio namešten. Boli me briga što će ko reći. Pudžijanovski nije hteo ni da ga tuče koliko je ispao fer. Trebalo je da se bori protiv lika koji mu je otkazao na dan meča i nije imao protivnika. KSW je odlučio da ubaci Nikolu i dobio je finu cifru za taj meč - rekao je Džoker, pa je otkrio kako je upoznao Milanovića:

- To je smrad. Zabio mi je nož u leđa i izdao me. Ja sam se borio na KSW-u s Janikovskim. Javio mi se i rekao da je iz Poljske i da mi želi pomoći. Stvarno nas je ugostio i rekao da će mi biti sponzor. Ja sam ga toliko zavoleo da sam ga upoznao sa svim regionalnim borcima i facama iz KSW-a. Vodio sam ga da mi bude u uglu  na dva meča jer je veliki fan MMA-a, a nikada nije imao priliku da bude tako blizu celoj priči. Međutim, prestao je da mi se javlja kad sam napustio KSW. Većinu obećanog nije isplatio.

Kap koja je prelila čašu i zbog koje je Ilić rešio da udari po svom doskorašnjem prijatelju bila je fotografija koju je Milanović objavio u društvu Marcina Naruske, Ilićevog protivnika uoči njihovog meča u Beogradu.

Da li će neko ispitati ove tvrdnje, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading