OTKRIVAMO! Poznato u kom je STANJU Andrija Delibašić!

Autor:

Sport

28.03.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji saigrači čuvenog Crnogorca dali su nam više informacija.

OTKRIVAMO! Poznato u kom je STANJU Andrija Delibašić!

Foto: Starsport

Poruka podrške Andriji Delibašiću

Kao grom iz vedra neba fudbalski svet u Srbiji i Crnoj Gori pogodila je informacija da Andrija Delibašić boluje od teške bolesti.

Legendarni napadač Partizana dobio je poruku podrške od navijača na stadionu "Pod Goricom", te su se na paroli našle sledeće reči:

- Andrija, pobedi još jednom!

Republika

Foto: Starsport

Transparent podrške Andriji Delibašiću

 

Tada se postavilo veliko pitanje - od čega to Andrija Delibašić boluje i u kom stanju se trenutno nalazi?

Kontaktirali smo njegove nekadašnje saigrače iz Humske, pa smo dobili malo bliže informacije.

- Hvala bogu, sada je dobro - istakao je Albert Nađ, a na njegove reči nadovezao se i Ivica Kralj:

- Stanje je takvo kakvo jeste u kontaktu smo želimo da ozdravi što pre. Andrija je veliki borac, nema sumnje da će i ovo uspeti da pobedi.

Republika

Foto: Starsport

Brazilac Leonardo i Andrija Delibašić

 

Više detalja o svemu otkrio nam je i strelac istorijskog penala protiv Njukasla iz sezone u kojoj je Partizan prvi put zaigrao grupnu fazu Lige šampiona, Milivoje Ćirković.

- Ja sam saznao na pripremama u Turskoj, preko Danka Lazovića je došla informacija da je u poslednjih mesec dana do tada Andrija imao glavobolje, a na pregledu je otkriveno da ima promena - počeo je priču Ćirković, pa u dahu nastavio:

- Danko je hitno reagovao i svi oko njega su učinili šta je bilo u njihovoj moći da Andrija bude pregledan. Usledila je i operacija koja je prošla najbolje, a sada je on na terapijama. Dopisujemo se, oporavak mu ide dobro.

Pitanje koje se samo postavlja je - koja pošast je napala Andriju Delibašića?

- Nešto na glavi, morali su da ga naprave rez, bilo je promena. Deo koji su izvukli je poslat na biopsiju, posle te operacije sve vitalno je dobro. Netaknute su funkcije, a Andrija živi normalno, ide na terapije - otkrio je Milivoje Ćirković.

Republika

Foto: Starsport

Andrija Delibašić

 

Za bolest nekadašnjeg saigrača Ćirković je čuo krajem januara.

- Mi smo saznali za bolest oko 20. januara na pripremama. Sa Andrijom sam proveo dosta godina u Teleoptiku i Partizanu, fenomenanaln čovek. Svi smo uz njega da se izvuče. Jak je sportista je, mora biti dobro - zaključio je nekadašnji desni bek tima iz Humske.

Andrija Delibašić u Partizanu je odigrao 100 utakmica na kojima je postigao 48 pogodaka, a ostaće upamćen i kao strelac svih pogodaka za crno-bele u prvoj sezoni kluba iz Humske u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading