PREDSEDNIK OBILAZI PČINJSKI OKRUG: Prvo odlazi u Vranje!

Autor:

Vesti

11.03.2023

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je istakao da će u narednih godinu dana pokušati da obiđe svaku opštinu u Srbiji.

PREDSEDNIK OBILAZI PČINJSKI OKRUG: Prvo odlazi u Vranje!

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Pčinjski okrug, saopštila je danas pres služba predsednika. Planirano je da poseti najpre Vranje gde će se obratiti građanima, Bujanovac gde će obići Sportsku halu Vranje, i završetak radova prve faze rekonstrukcije objekta OŠ "Branko Radičević".

Potom će obići novu vatrogasnu stanicu u Trgovištu, nakon čega će obići završne radove na rekonstrukciji objekta Predškolske ustanove „Dečija radost“ u Bosilegradu. Nakon toga obići će Vlasinsko jezero i radove na izgradnji kolektora otpadnih voda. Miting u Vranju najavljen je na instagram profilu "avucic" uz slogan "Srbija sanja i snove ostvaruje".

 Predsednik Srbije je u petak na sednici Glavnog odbora stranke najavio da će krenuti u obilazak Srbije i da će do kraja godine obići svih 25 okruga.

- Nadam se da ću moći da odem i na Kosovo i Metohiju. Na više mesta ćemo da razgovaramo sa ljudima, posebno sam srećan što ću da odem kao predsednik Srbije u Bosilegrad - rekao je Vučić.

On je dodao da će gledati da u narednih godinu dana obiđe svaku opštinu u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rade

11.03.2023 08:01

Jug Srbije je bio zanemaren od strane predhodne vlasti.Predsednik Vučić je promenio tu sliku.

Emi

11.03.2023 15:21

Hvala Vučiću za sve što radi za Srbiju.