''NASMEJAĆETE SE, ALI OVO JE BRUTALNA KAMPANJA MRŽNJE'': Predsednik Vučić o nerealnim optužbama tajkunskih medija!

Autor:

Vesti

10.03.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je pročitao navode "Danasa", pokazujući kopiju 4. strane lista, o navodnom pokretanju postupka novoformiranog suda protiv njega.

''NASMEJAĆETE SE, ALI OVO JE BRUTALNA KAMPANJA MRŽNJE'': Predsednik Vučić o nerealnim optužbama tajkunskih medija!

Foto: Printscreen

Tokom uvodnog dela sednice GO SNS, predsednik Srbije Aleksandar Vučić skrenuo je pažnju na apsurde koji se o njemu pišu u tajkunskim medijima.

- Ovo je primer kako se vodi brutalna kampanja mržnje, na koju ćete se, sigurno, nasmejati. To vam govori da nema granica mržnji koje neko neće preći da bi nas srušio, sklonio od obavljanja državnih poslova, a neke druge tipove, koji bi nas za tri dana upropastili kada bi došli na vlast - rekao je predsednik.

Vučić je zatim pročitao navode "Danasa", pokazujući kopiju 4. strane lista, o navodnom pokretanju postupka novoformiranog suda protiv njega, a u vezi sa tehničkim pregledima u niškoj opštini.

- Predsednik Srbije je učestvovao u organizovanom kriminalu oko tehničkih pregleda, ali onda su oni organizovali pregovarački tim. Zatim je više njih odustalo od postupka protiv Vučićevog kuma, zato što nije oštetio opštinu - pročitao je Vučić.

- Neću da vam kažem šta znam o licu koje to govori, sve vam je jasno. I kada imate na dnevnom nivou ovakve priče, onda shvatite da protiv toga ne možete da se izborite. Da hiljadu puta dnevno morate da demantujete nešto - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (84)

Loading
Joca

10.03.2023 18:21

Čist primer mržnje tajkunskih medija.

Laza

10.03.2023 18:23

Policija treba ispitati poslovanje svih tajkunskih medija.

Mira

10.03.2023 18:37

@Laza - Ma čisti su oni sigurno, nego su samo dobro plaćeni da bi iznosili takve laži i budalaštine. A mogu da budu plaćeni kroz razne usluge reklamiranja, oglašavanja i drugo.

Anđela

10.03.2023 18:23

Mržnja prema Vučiću i Srbiji je sve što opozicija ima, ni slovo političkog programa, ni trunke patriotizma o kom toliko pričaju dok se udružuju sa mrziteljima Srbije.