LAŽNE PATRIOTE ZVEZDE U HRVATSKIM MEDIJIMA! Haos u Skupštini u režiji opozicionara naneo VELIKU ŠTETU celoj državi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.02.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Skupštini Srbije tokom jučerašnje vanredne sednice grupa opozicionih poslanika nasrnula je na predsednika.

LAŽNE PATRIOTE ZVEZDE U HRVATSKIM MEDIJIMA! Haos u Skupštini u režiji opozicionara naneo VELIKU ŠTETU celoj državi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Incident u Skupštini na hrvatskoj televiziji

Prvi dan zasedanja obeležio je incident u kome su učestvovali poslanici Dveri, Narodne stranke i DS-a, koji su skandiranjem ometali Vučića i govorili "izdaja", "predaja", "ostavka" a zatim su krenuli ka predsedniku Aleksandru Vučiću.

O incidentu u Skupštini Srbije izveštavali su gotovo svi hrvatski i albanski mediji slaveći opozicione političare. Ovakva slika koja je poslata u svet, samo dodatno podgreva već tešku situaciju u kojoj se zemlja nalazi.

- Nezadovoljna opozicija traži ostavku predsendika Vučića - istakli su na HRT uz izjavu lidera Dveri na konferenciji za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (56)

Loading
Mara

03.02.2023 09:36

Ne znam kako opozicija ne shvata da ova jeftina predstava u skupstini ne bruka samo njih kao pojedince vec salje ruznu sliku o celoj zemlji…

Bojana

03.02.2023 09:59

Pa poslali smo vrlo ruznu sliku o sebi samima. Opozicija nam je vrlo naskodila jucerasnjim postupcima.

Goga

03.02.2023 10:33

Brukaju se samo da nam se smeje region.

Helena

03.02.2023 10:46

Jučerašnja slika iz Narodne skupštine koja je poslata u svet, samo dodatno podgreva već tešku situaciju u kojoj se naša zemlja nalazi.