STANOJEVIĆEV HOROR U TURSKOJ! Otišao da se proslavi, proživljava PAKAO: Navijači BESNI čekali Srbina, napravili HAOS ispred stadiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Partizana nalazi se u nezavidnoj situaciji i pitanje je kako će se iz nje izvući.

STANOJEVIĆEV HOROR U TURSKOJ! Otišao da se proslavi, proživljava PAKAO: Navijači BESNI čekali Srbina, napravili HAOS ispred stadiona! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević stigao je u Konjaspor kako bi izvukao tim iz krize i zamenio Ilhana Paluta, ali umesto da se proslavi, našao se u paklu.

Od dolaska nekadašnjeg stratega Partizana na klupu, Konja ima četiri poraza u četiri meča, ispala je iz Kupa Turske, a u četvrtak je doživela šokantan poraz na svom terenu u 22. kolu od pretposlednjeg Istanbula rezultatom 0:1. 

Po završetku meča razjareni navijači napravili su haos ispred stadiona. Čekali su šefa stručnog štaba, ali i upravu kluba, uputili salvu uvreda, a srećom nije došlo do većeg incidenta.

 

 

 

 

Serijom loših rezultata Konja je došla na šest bodova od opasne zone i navijači žele hitnu reakciju. Kako ne bi bio u još većem problemu, Stanojević će morati da probudi igrače i da je napravi. 

Po završetku meča protiv Istanbula, Aleksandar Stanojević otvorio je dušu novinarima:

Nismo igrali dobro, to je očigledno. Ako pogledamo prvo poluvreme, dominirali smo utakmicom, imali smo mnogo prilika da damo gol, ali nažalost nismo uspeli da ih iskoristimo. Posle primljenog gola, tim je postao nervozan. Primili smo nesrećan gol i posle toga nismo uspeli da se vratimo u meč... Nikad nisam bio u ovoj situaciji, pogotovo kada dođem usred sezone. Naravno, kao treneru, sva odgovornost je na meni. Ovaj tim mora da dobije igračka pojačanja, ako želimo da napravimo neku pozitivnu promenu - istakao je nekadašnji trener Partizana.

Da li će se njegov tim probuditi u danima koji dolaze ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading