TRAGEDIJA za Aleksandra Stanojevića!

Autor:

Sport

19.01.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lud meč.

TRAGEDIJA za Aleksandra Stanojevića!

Foto: FK Partizan

Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević debitovao je na klupi Konjaspora, ali mu je nedostajalo malo sreće.

Naime, njegov tim je eliminisan u gostima od Gacijantepa u osmini finala Kupa Turske i to posle penala.

U regularnih 90 minuta bilo je 0:0, a onda su oba tima dala po gol u drugom produžetku, pa su jedanaesterci odlučili pobednika.

Gacijantep je poveo u 108. minutu pogotkom Mustafe Eskihelača posle sjajne asistencije bivšeg fudbalera Partizana Lazara Markovića.

 

 

Konjaspor je svim snagama krenuo ka golu rivala i ubrzo mu se to isplatilo. Stanojevićev tim dobio je priliku da sa bele tačke dođe na 1:1. Glavni sudija dosudio je penal, iako je lopta u glavu udarila igrača domaćeg tima, a ne u ruku. Kapiten Konjaspora Giljerme je preuzeo odgovornost, ali je njegov udarac fantastično zaustavio golman Gunaj Guvenč.

Ipak, samo dva minuta kasnije gosti dolaze do 1:1 i to posle sjajne akcije nakon kornera, strelac je bio čuveni Mame Biram Dijuf.

Usledili su penali, posle šest serija bilo je 6:6, a onda je Gacijantep poveo 7:6. Ugurčan Jazgili je potom promašio čitav gol, pa je Stanojevićev Konjaspor eliminisan u osmini finala Kupa Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading