STANOJEVIĆU NE CVETAJU RUŽE U TURSKOJ: Konja ponovo poražena, Srbin se crnim slovima upisao u istoriju!

Autor:

Sport

02.02.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ide, pa ne ide...

STANOJEVIĆU NE CVETAJU RUŽE U TURSKOJ: Konja ponovo poražena, Srbin se crnim slovima upisao u istoriju!

Foto: Twitter/@konyaspor

Od 13. novembra Konja ima pobedu dva remija i čak četiri poraza. Probala je šok terapijom i promenom trenera kada je Aleksandar Stanojević zamenio Ilhana Paluta ali se strmoglav pad nastavio. Od dolaska nekadašnjeg stratega Partizana na klupu, Konja ima četiri poraza u četiri meča, ispala je iz Kupa Turske, a danas je doživela šokantan poraz na svom terenu u 22. kolu od pretposlednjeg Istanbula rezultatom 0:1. 

 

 

Sa serijom od četiri prvenstvena poraza od kojih su čak tri na domaćem terenu Konja je pala na osmo mesto na tabeli i praktično ispala uz trke za Evropu što je bio primarni cilj uoči sezone. Stanojevićev dolazak nije uspeo da prdrma tim iz Anadolije, a Srbin je postao prvi trener u klupskoj istoriji u poslednjih 30 godina koji je izgubio sva tri prva meča u šampionatu. Da stavar bude još gora, "orlovi" nisu postigli pogodak na tim utakmicama.

Stanojeviću je hitno potrebna reakcija aktuelnih prvotimaca... Konja već u sledećem kolu gostuje Fenerbahčeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading