VUČIĆ O DETALJIMA RAZGOVORA SA VELIKOM PETORKOM: Ovim su nam pretili!

Autor:

Vesti

02.02.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

VUČIĆ O DETALJIMA RAZGOVORA SA VELIKOM PETORKOM: Ovim su nam pretili!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas novu vanrednu sednicu na kojoj predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

Od ukupno 40 strana, prvih 15 čini uvod u kojem je pobrojano šta je rađeno u poslednjih nekoliko godina, rekao je i dodao da si

- Sa pet predstavnika najmoćnijih zemalja sveta 20. januara u Beogradu rečeno mi je da se nadaju da razumem da su oni odlučni da reše probleme i da neće da dozvole novu eskalaciju i nove probleme negde na Balkanu, a u trećoj rečenici su mi saopštili da, ukoliko se ne prihvati rad na ovoj inicijativi i njena implementacija, Srbija će biti suočena sa zaustavljanjem pregovora sa EU, ne samo sa prekidom dolaska daljih investicija, već i povlačenjem svih investicija i sa drugim sveobuhvatnim merama - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading