ZAŠTO SE BAVITE MOJIM AUTOMOBILIMA?! Ovako se pere bahati poslanik Usame: Umesto odgovora na pitanje o blinkerima - PRETNJE NOVINARIMA!

Autor:

Vesti

27.01.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usame Zukorlić, koga smo uhvatili da nezakonito koristi svetlosnu signalizaciju, umesto da odgovori javnosti zašto krši zakon, optužuje novinare da mu ugrožavaju bezbednost!?

ZAŠTO SE BAVITE MOJIM AUTOMOBILIMA?! Ovako se pere bahati poslanik Usame: Umesto odgovora na pitanje o blinkerima - PRETNJE NOVINARIMA!

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, republika.rs

Usame Zukorlić, narodni poslanik i predsednik stranke Muftijin amanet- Stranka pravde i pomirenja, koji je nezakonito ugradio blinkere u svoj džip "audi", umesto da odgovori javnosti zašto krši zakon, optužio nas je da mu ugrožavamo bezbednost pisanjem o njegovim automobilima!

Foto: Republika.rs

Automobil Usamea Zuorlića

Na fotografiji koju je objavio sajt Republika ne vide se tablice automobila, tako da je potpuno jasno da priča o ugrožavanju bezednosti poslanika Zukorlića ne stoji, te da je reč o klasičnoj zameni teza.

Na pitanja zašto koristi blinkere, da li zna da je to zabranjeno, Zukorlić je poručio: 

- Zamolio bih vas da se ne bavite pitanjima moje bezbednosti, i da ne objavljujete fotografije mojih automobila, jer na taj način ugrožavate moju bezbednost. Iz medija znate da su mi mafijaški krugovi upućivali pretnje. Svedok sam da su mediji vrlo često u prošlosti objavljujući fotografije automobila mog oca doprinosili ugrožavanju njegove bezbednosti. Zato vas pre svega molim da te teme zaobiđete iz bezbednosnih razloga - rekao je Zukorlić. 

Foto: Printskrin/Youtube

Usame Zukorlić, lider SPP

Takođe, kako je dodao, za njegovo "obezbeđenje zaduženi su "angožovani profesionalci". 

- Na koji način obavljaju posao nije pitanje za mene. Ali ne želim o detaljima svoje bezbednosti se baviti u javnosti. Ne iz razloga da bilo šta krijem, nego da ne bih dodatno ugrožavao svoju bezbednost - naveo je Usame Zukorlić i dodao:

- O vašem upitu ću obavestiti nadležne organe. Ne bih voleo da ukoliko postupite suprotno mojoj molbi, budete odgovorni za moju bezbednost. Za sve druge teme koje su političkog društvenog karaktera stojim vam na raspolaganju - zaključio je Zukorlić ne dajući odgovor na postavljena pitanja. 

Podsetimo, zakonom je propisano da takva svetla mogu da koriste samo vojska, policija, VBA, Hitna pomoć, vatrogasci i najviši državni funkcioneri, poput predsednika i premijera (ne i svi ministri).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vranjes

27.01.2023 16:29

Ovaj lik kopira Cedu praska.

Penzioner

27.01.2023 17:36

Jos jedan UGROZENI koji krsi Zakon zemlje ciji je POSLANIK ????? Gasicu reaguj, ne dozvoli da nas pravi budalama !!!!