ZA JAČI BEDEM: Defanzivac bogatog internacionalnog iskustva vraća se u Srbiju - crveno-beli pojačanje našli u Uzbekistanu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontrolni susret protiv pančevačkog Železničara pokazao je stručnom štabu crveno-belih slabosti koje se moraju u hodu rešavati.

ZA JAČI BEDEM: Defanzivac bogatog internacionalnog iskustva vraća se u Srbiju - crveno-beli pojačanje našli u Uzbekistanu!

Foto: Starsport

OFK Vršac tokom prethodne jeseni ostvario je zapažene rezultate u svom premijernom učešću u okviru Prve lige Srbije. Crveno-beli su prvi deo šampionata okončali na osmoj poziciji sa ukupno 25 osvojenih bodova i svi u rukovodstvu kluba nadaju se plasmanu u plej-of fazu drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, čime bi već u tom momentu bili ostvareni primarni ciljevi koji su zacrtani u aktuelnoj sezoni.

 

Tokom aktuelnih priprema, ekipa OFK Vršca je već odigrala dva pripremna susreta. Ekipa je bila ubedljiva u prvom susretu protiv rumunskog trećeligaša CSC Giroda (6:0), a zatim su crveno-beli poraženi u duelu protiv pančevačkog Železničara rezultatom 2:4.

Da rukovodstvo vršačkog prvoligaša ništa ne prešušta slučaju, govori i podatak da je član kluba iz grada smeštenog podno vršačkih planina, postao iskusni defanzivac Danijel Stojković.

Tridesetdvogodišnji fudbaler igra na poziciji centralnog beka, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za BSK Borču, PKB iz Padinske Skele, Voždovac i surdulički Radnik, a od 2017. godine gradio je internacionalnu karijeru u jermenskom Alaškertu, beloruskoj ekipi Neman Grodno, kazahstanskom Atirau, a poslednji angažman imao je u ekipi Nefči Fergana iz Uzbekistana.

Foto: Starsport

Defanzivac bogatog iskustva stigao u Vršac

 

Nakon potpisivanja ugovora sa vršačkim crveno-belima, Stojković je izjavio:

– OFK Vršac ima mladu i perspektivnu ekipu, stručni štab dobro radi, uslovi za rad su sjajni. Ovakve uslove nemaju mnogi klubovi u inostranstvu. Pojedine saigrače znam od ranije, protiv nekih sam igrao u Super ligi, očekujem da se brzo uklopim i da se punim kapacitetom uključim u trenažni proces. Najvažnije je da prolećni deo sezone počnemo sigurno, to bi mogao da bude najvažniji korak ka ostvarenju cilja - istakao je za "Sportski žurnal" iskusni defanzivac.

Treba napomenuti da će ekipa OFK Vršca, nakon dva uvodna pripremna susreta, do početka nastavka šampionata odigrati još četiri kontrolna meča, a generalna proba planirana je za 18. februar kada će na Gradskom stadionu u Vršcu gostovati ekipa Smedereva 1924.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading