MILOŠ JOVANOVIĆ PRIZIVA UKRAJINSKI SCENARIO U SRBIJI! Ponosno daje intervjue za medije koje direktno finansira Priština! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.01.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Nove demokratske stranke Srbije daje intervjue za medije koji intervjuišu lidere lažne države.

MILOŠ JOVANOVIĆ PRIZIVA UKRAJINSKI SCENARIO U SRBIJI! Ponosno daje intervjue za medije koje direktno finansira Priština! (FOTO)

Foto: Kossev, Tanjug/Sava Radovanović

Miloš Jovanović sa portala koji se od 2014. godine finansira iz Prištine uz pomoć Velike Britanije i drugih zapadnih zemalja, priziva ukrajinski scenario i Majdan u Srbiji!

Na portalu koji finansiraji i podržavaju svi strani faktori u Prištini, Miloš Jovanović ponosno je dao intervju i stao rame uz rame sa brojnim liderima lažne države poput Besnika Bisljimija.

Jedno je sigurno, na sajtu podržanom iz Prištine, nećete videti intervju predsednika  Aleksandra Vučića, jer ga nikada nije dao za razliku od naših opozicionara!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bucko

27.01.2023 09:37

Milos Jovanovic je oobicna kesa. On je unuk Rista Jovanovica visokog komunistickog rukvodioca za snadzak, desna ruka Tempa i Djilasa. Docekao Rankovica na brijonskom plenumu na kojem je bio i zapisnicar kao vrlo poverljiv udbas. Zato je i Milos studirao na sorboni a ne sto je pametan. Sve deca kmunizma.