NIJE NJIMA STALO DO KOSOVA, VEĆ DA ''SLOME VRAT'' VUČIĆU! Šešelj raskrinkao lažne patriote - očigledno imaju JAKE sponzore iz Hrvatske!

Autor:

Vesti

25.01.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi opozicije glume velike patriote, mažu oči srpskom narodu, a promovišu hrvatske proizvode!

NIJE NJIMA STALO DO KOSOVA, VEĆ DA ''SLOME VRAT'' VUČIĆU! Šešelj raskrinkao lažne patriote - očigledno imaju JAKE sponzore iz Hrvatske!

Foto: Printscreen/Twitter/@milicazavetnica, Youtube

Nakon još jednog raskrinkavanja lažnog moralisanja opozicije, kada je sa njihovog sastanka osvanula fotografija stola na kome se propagira hrvatski proizvod, oglasio se lider Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj i prokomentarisao ovaj peh opozicije.

- Boško Obradović i Milica Zavetnica očigledno imaju neke jake sponzore iz Hrvatske, interesuje me ko im je taj sponzor. Ne smatram ih patriotama, već najobičnijim kalkulantima, lovcima u mutnom. Ne zameram ja njima što piju ''Janu'', volim i ja da pojedem ''Krašovu'' bajaderu, nisam isključiv po tom pitanju. Imaju oni i drugu vodu - ''Jamnicu'', to bi ih više podsećalo na hiljade Srba bačenih u jamu. Sramotno je da jedan profesor Pravnog fakulteta sada sedi sa tim ljudima koji gledaju na sve načine da se dočepaju vlasti. Nije njima stalo do Kosova, najsrećniji bi bili da ga damo, njima je u cilju da tako ''slome vrat'' Vučiću. Boško je svojevremeno bio i u dilu sa Jeremićem, oni bili sa Đilasom, a svima im je isti cilj, ne brine njih sudbina Kosova - rekao je Šešelj za Republiku.

Podsetimo, na društvenoj mreži Twitter osvanula je fotografija na kojoj je opozicija, tačnije, Milica Zavetnica, Boško Obradović, Miloš Jovanović i ostale “velike patriote” koji su pokazali svoje pravo lice.

Naime, opštepoznata je činjenica da se busaju u grudi kako bi oni na sve živo rekli veliko ''ne'', dok sa druge strane promovišu hrvatske proizvode, poput soka ''Jana'' koji se našao na njihovom stolu, iako znaju kolika je hajka hrvatske vlasti i udar njihovih medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Opozicija, po evidentnim dokazima koji se serviraju Srbima svakodnevno, ne preza ni od čega u pokušaju urušavanja vlasti predsednika Vučića, a načini koji ih prate uveliko prevazilaze nivo ''rivalstva'', što je jasan pokazatelj da im nije u cilju napredak Srbije, već slom sadašnje vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Super Srbin

25.01.2023 14:08

Ovo su već budalaštine.