JOVANOVIĆ RASKRINKAN! Soli pamet Vučiću, a PRIZNAJE da 2008. ništa nisu uradili da SPREČE nezavisnost Kosova! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.01.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pregovora koji su se vodili u Beču, a u kojima je učestvovao i Miloš Jovanović, Albanci su proglasili nezavisnost, što je i sam priznao.

JOVANOVIĆ RASKRINKAN! Soli pamet Vučiću, a PRIZNAJE da 2008. ništa nisu uradili  da SPREČE nezavisnost Kosova! (VIDEO)

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ, Twitter-LaziDetektor

Miloš Jovanović, lider Nove demokratske stranke Srbije ne preza od toga da gotovo svakodnevno "kritikuje" odluke koje donosi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ma koliko one teške bile.

Neretko se "javi" nakon krucijalnih sastanaka sa stranim delegacijama, izaslanicima i savetnicima, a naročito da prokomentariše "kao veliki Srbenda" da srpska vlast "ne brani Kosovo".

Taj isti Jovanović je još 2019. godine gostujući u emisiji "Upitnik" autorke i voditeljke Olivere Jovićević demantovao sam sebe i svoje tvrdnje, a upravo na to se ukazuje i danas. 

Naime, tokom emisije Marko Đurić, tadašnji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izgovorio je važnu opasku:

- Nakon pregovora koji su se vodili u Beču, a u kojima je učestvovao i Miloš Jovanović, Albanci su proglasili nezavisnost!

Ovo je i tada zabolelo, a boli i danas.

Miloš Jоvanović je tada samo rekao: "TAKO JE, TO NIJE MOGLO DA SE SPREČI!"

Đurić je obrazložio da postoji tzv. platforma lažne države Kosovo. U članu 1 se poziva na mišljenje Međunarodnog suda pravde, koja je zatražena od strane Đilasovog, Jeremićevog i Saveza gospodina Miloša Jovanovića.

Danas bi taj isti Jovanović, čini se "spečio" mnogo štošta, a naročito predsednika Vučića da se bori za Srbiju sa Kosovom i Metohijom u okviru svog teritorijalnog intergiteta, da se bori za suverenitet naše zemlje, kao i za to da građani države mogu da osete kako njihova zemlja napreduje za sve to vreme kontinuirano.

Jovanović ne prašta uspeh, te mu jedino i preostaju pridike i neumesni kometari. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading