OGLASILA SE SESTRA NIKOLE NEDELJKOVIĆA! Dok ga roditelji ne vide, ništa ne verujem

Autor:

Vesti

28.12.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su jutros otišli na Merdare.

OGLASILA SE SESTRA NIKOLE NEDELJKOVIĆA! Dok ga roditelji ne vide, ništa ne verujem

Foto: KosovoOnline

Marija Nedeljković, sestra Nikole Nedeljkovića (20) iz Beograda, koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu oglasila se za Republiku i potvrdila da bi njen brat danas trebao da bude pušten. 

- Juče sam se čula sa njim i on je pitvrdio da danas treba da ga deportuju do administrativnog prelaza Merdare. Roditelji su jutros otišli tamo i još uvek ga čekaju. Advokatica, sa kojom sam na vezi, rekla je da je Nikola pušten, ali još uvek čekamo da stigne. Iskrena da budem, sve dok ne sedne kod roditelja u kola neću verovati - istakla je Marija za naš portal. 

Podsetimo, Nikola Nedeljković je uhapšen 28. juna, a 6. septembra  je osuđen na osam meseci zatvora zbog navodnog "izazivanje etničke mržnje i netrpeljivosti", posle čega je dva meseca proveo u pritvoru.

Nedeljković je, navodno, uzvikivao "ubij, ubij Šiptara", što je tvrdio jedan svedok - policajac koji ga je i priveo u završnici obeležavanja Vidovdana na Gazimestanu. Početkom decembra, Apelacioni sud u Prištini je smanjio kaznu Nedeljkoviću. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading