INTERVENISALI LEKARI Hitno se oglasio šef Euleksa zbog uhapšenog Dejana Pantića

Autor:

Vesti

25.12.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se muke uhapšenog Srbina.

INTERVENISALI LEKARI Hitno se oglasio šef Euleksa zbog uhapšenog Dejana Pantića

Foto: Kosovo Online

Dejan Pantić

Na zahtev "nadležnih kosovskih vlasti", medicinski tim Euleksa juče uveče je pregledao gospodina D.P. koji je zadržan u pritvoru kosovske policije, napisao je na Tviteru šef Euleksa Lars-Gunar Vigemark.

Šef Euleksa je istakao da je ovo bio drugi "lekarski pregled Dejana Pantića koji je sproveo sprovodi medicinski tim Euleksa".

 

 

- Prvi se dogodio pre nedelju dana - objasnio je Vigemark.

Supruga Dejana Pantića izjavila je da se u petak, prvi put nakon 14 dana čula sa suprugom, prenosi Alo.

- Uspela sam da razgovaram sa njim, i on uopšte nije dobro, psihički je jako loše. Unezevren je, uplašne, ne zna šta se događa, nema nikakvu infromaciju.. i sa advokatom je tek nakon 13 dana stupio u kontakt. Bio je mnogo glasan dok je razgovarao sa mnom, što uopšte ne liči na njega - rekla je Suzana.

- Pored psihičkog stanja u kojem se Dejan nalazi, nisam sigurna ni zdravstveno kako je on. Kaže da ne zna kakav mu je pritisak, da ima povremena gušenja, sigurno jer je on non stop zatvoren u jednoj prostriji. Izvode ga samo do toaleta. No, da budem poštena, kako mi kaže, za sada se odnose prema njemu korektno, redovno pije terapiju i ima tri obroka dnevno. Ne znam šta će i kako će biti ako ga premeste u Prištinu, nisam pametna više, znam samo da je on tamo kao talac, bez ikakvih prava - dodala je.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading