OVO JE HAJKA NA NAŠ NAROD! Sin Dejana Pantića poručio sa mitinga u Rudaru: Moj otac je kriv samo zato što je Srbin!

Autor:

Vesti

22.12.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okupljenima na vwlikom prostestu u Rudaru obratio se i sin uhapšenog Dejana Pantića.

OVO JE HAJKA NA NAŠ NAROD! Sin Dejana Pantića poručio sa mitinga u Rudaru: Moj otac je kriv samo zato što je Srbin!

Foto: Kosovo Online

Predrag Pantić, sin Dejana Pantića

Ove barikade nisu postavljene samo zbog mog oca, to je samo kap koja je prelila čašu, rekao je danas na velikom protestnom skupu Srba u Rudaru njegov sin Predrag..

- Moj otac je uhapšen i već proglašen krivim. Već sad znaju da je kriv, a nisu ni sudije ni tužioci. Moj otac je kriv zato što je Srbin i što ovde živi ceo život. Narod je u mom ocu prepoznao sebe, video da sutra svako od nas može biti uhapšen kao on. Pored toga što je uhapšen nevin i što nemamo nikakve vesti o njemu, oni krše sva njegova prava kao pritvorenika. Niti smo ga videli niti smo ga čuli. Pitam ih zašto mom ocu ne daju jedan poziv, Da nam on lično kaže da je dobro I da je dobio terapiju kao srčani bolsenik. Ovo je kršenje svih ljudskih prava. Zašto Evropa i Međunarodna zajednica ćute? Apelujem da reaguju i da se ova nepravda ispravi. Ovo je hajka na naš narod. Hvala svima što ste podneli našu žrtvu. Svi smo Dejan Pantić - rekao je pred velikim brojem okupljenih Srba Predrag Pantić.

Na skupu su prisutni i predstavnici Srpske liste.

Okupljeni građani nose transparente sa porukama: "Predsedniče Vučiću u tebe se uzdamo", "Zašto za nas nema mira i slobode", "Neću da ćutim na Kurtijev teror", "Decu nisam rađala za Kurtijev snajper", "Jer odavde nema nazad", "Braćo i sestre i Gračanica je uz vas"...

Duž ulice je razvijena srpska trobojka dugačka 250 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading