NIKOLI KOJI JE UHAPŠEN NA GAZIMESTANU SMANJENA KAZNA! Na slobodi do Nove godine!

Autor:

Vesti

06.12.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola NEdlejković uhapšen je zbog navodnog izazivanja etničke mržnje i netrpeljivosti.

NIKOLI KOJI JE UHAPŠEN NA GAZIMESTANU SMANJENA KAZNA! Na slobodi do Nove godine!

Foto: KosovoOnline

Apelacioni sud Kosova usvojio je žalbu u predmetu Nikole Nedeljkovića kojom je kaznu prvostepene presude Osnovnog suda od osam meseci smanjio na šest, potvrdila je za Kosovo onlajn advokat Jovana Filipović.

Ona je istakla da to znači da će Nedeljković biti pušten na slobodu najkasnije do 28. decembra.

- Jutros je dostavljena Presuda Apelacionog suda Kosova kojim je žalba delimično usvojena, te je kazna smanjena na šest meseci, a u kaznu se uračunava vreme koje je Nikola već proveo u pritvoru od 28. juna 2022. godine. To znaći da će Nikola najkasnije do 28. decembra ove godine biti kod kuće - rekla je Filipović za Kosovo online.

Podsetimo, Nikola Nedeljković uhapšen je za Vidovdan na Gazimestanu ove godine zbog navodnog izricanja etničke mržnje i netrpeljivosti i nalazi se u zatvoru u Severnoj Mitrovici.

Nikola je tog dana na sebi imao majicu sa aplikacijom srpske trobojke što je kosovska policija protumačila kao provokaciju i privela ga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading