ZLOKOBNI PLAN ROSU ZA NAPAD NA SRBE! Zlikovac Kurti naredio udar tokom meča Srbija-Brazil?

Autor:

Vesti

23.11.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalne jedinice kosovske policije pokušaće da uhvate Srbe "na spavanju" i otpočnu teror u južnoj pokrajini baš na dan kad fudbalska reprezentacija igra prvi meč na svetskom prvenstvu u Kataru protiv selekcije Brazila.

ZLOKOBNI PLAN ROSU ZA NAPAD NA SRBE! Zlikovac Kurti naredio udar tokom meča Srbija-Brazil?

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Kako se navodi na pojedinim Telegram kanalima, u Prištini je skovan pakleni plan da baš 24. novembra otpočne specijalna operacija čiji je cilj zauzimanje vitalno važnih objekata na severu Kosmeta i to dok je pažnja većine naroda u pokrajini prikovana za TV ekrane.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

U prilog ovoj tezi ide i to što je samozvani premijer lažne države Aljbin Kurti pristao da odluku o kažnjavanju vozača čija vozila imaju KM tablice pomeri za tačno 48 sati, baš u terminu kad "orlovi" na drugom frontu biju bitku za prve bodove na Svetskom prvenstvu.

- Generalno, rok za odlaganje primene represivne mere o nemogućnosti upotrebe motornih vozila na severu Kosmeta sa tablicama KM je tempirana sa sutrašnjim danom - navodi Ria Novosti na svom Telegram kanalu.

 

Podsetimo, nedavni pregovori u Briselu između Beograda i Prištine uz posredstvo EU završili su totalnim fijaskom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedvosmisleno pokazao da je Beograd spreman na kompromis zarad očuvanja mira, što je potvrdio i Žozep Borelj, evropski šef diplomatije kao i američki ambasador Kristofer Hil, Kurti nije odustao od svoje ratnohuškačke politike.

Tek na intervenciju američke ambasade u Prištini, Kurti je pristao da odloži odluku za - slučajno ili ne, vreme će pokazati - tačno dva dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading