BJELI VAŽNIJI FUDBAL OD SUĐENJA: Glumac se baškari u Kataru, a ročište neka čeka!

Autor:

Hronika

06.12.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i producent Dragan Bjelogrlić umesto da bude na optuženičkoj klupi u sudu u Beogradu provodio se sa sinom u Kataru, odakle je na Instagramu objavljivao fotografije usred euforije pred početak utakmice Srbije i Brazila na svetskom prvenstvu, ne mareći za sudski proces.

BJELI VAŽNIJI FUDBAL OD SUĐENJA: Glumac se baškari u Kataru, a ročište neka čeka!

Foto: ST/V. Lukić, Tanjug/T. Valič

Time je suđene Bjelogrliću, 1. decembra pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, za prebijanje reditelja Gage Antonijevića, prema saznanju Republike ponovo odloženo zbog hira okrivljenog iako su njegovi advokati zamolili postupajućeg sudiju da odloži pretres pozivajući se na svoju sprečenost da prisustvuju suđenju.

- Ovo nije prvi put da Bjelogrlić bude van Beograda kada se od njega očekivalo da bude u sudnici. Suđenje je i ranije odlagano zbog njega, a na jednom ročištu proletos tražio je pauzu od nekoliko meseci da bi mogao putuje i da radi, a potom i da letuje. Sudija mu je izašla u susret i tada zakazala suđenje kada je njemu odgovaralo - ispričao je izvor Republike.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

 

Inače, Bjela je na prošlom ročištu održanom 19. septembra priznao da je 23. avgusta prošle godine u hotelu u Nišu, tukao reditelja Predraga Antonijevića, a naveo je da je time branio svoju čast.

- Za početak želim da kažem da sam te večeri branio svoju čast, ali na pogrešan način - izjavio je Bjelogrlić na početku izlaganja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero

06.12.2022 14:28

Stoka imala muda da udara starijeg coveka pa ima i kad treba odgovarati