HARADINAJ OSUO PALJBU PO KURTIJU: Daj otkaz, sve što radiš je antinacionalno i antidržavno!

Autor:

Vesti

08.12.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik ABK Ramuš Haradinaj poručio je premijeru Kosova Aljbinu Kurtiji da prestane sa ishitrenim odlukama i od pokušaja "zauzimanja severa"

HARADINAJ OSUO PALJBU PO KURTIJU: Daj otkaz, sve što radiš je antinacionalno i antidržavno!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik ABK Ramuš Haradinaj rekao je da premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti želi da po svaku cenu održi izbore na severu kao deo „scenarija koji severu daje autonomiju”.

Po pitanju ujedinjenja, Haradinaj je rekao da je Kurti to već učinio.

- Bolno. Opasno. Sve što premijer radi i deluje je antinacionalno i antidržavno. Nije mu dovoljno udruživanje, što je već napravio gotovim činjenicom, već se zalaže za autonomiju severa - napisao je Haradinaj na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

On je rekao da je insistiranje po svaku cenu na održavanju izbora na severu deo ovog scenarija i da nema potrebe za vraćanjem ni zakona ni demokratije u ovom delu Kosova.

- Ali ovaj scenario „neće proći” ni Kurtiju ni njegovim sledbenicima! Ovaj čovek ima poslednju šansu da uradi dobar posao za Kosovo. Da da otkaz! - naveo je Haradinaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading