LOKALPATRIOTIZAM, HUMANOST I PRAVE VREDNOSTI: Miljakovac - niželigaš sa evropskim iskustvom!

Autor:

Sport

09.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljiva priča o klubu koji je za kratko vreme postao veoma popularan u Srbiji, ali i inostranstvu, čeka vas u novoj epizodi Nižih liga na Republici.

LOKALPATRIOTIZAM, HUMANOST I PRAVE VREDNOSTI: Miljakovac - niželigaš sa evropskim iskustvom!

Foto: Republika.rs

Fudbal - stvoren za siromašne, ukraden od bogatih, iz dana u dan, nedelje u nedelju, meseca u mesec i godine u godinu sve više postaje biznis, a sve manje igra.

Republika
 

Najvažnija sporedna stvar na svetu gubi bitku sa milijardama, ali postoji svetlo na kraju tunela. To svetlo se nalazi u beogradskom naselju Miljakovac, gde istoimeni niželigaš postaje uzor mnogim klubovima u Srbiji.

Miljakovčani su marljivim radom i nizom humanitarnih i društveno odgovornih akcija, ali i vrednim treninzima uspeli da stignu do evropskih izazova i utakmica! U novoj epizodi Nižih liga na Youtube kanalu Republika News razgovarali smo sa jednim od najmlađih trenera u našoj zemlji i šefom stručnog štaba ove ekipe, Petrom Vukom Novakovićem, koji nas je bolje upoznao sa radom fudbalskog kluba Miljakovac.

 

Talentovani stručnjak govorio je o počecima kluba, svakodnevnom napretku, izlasku na evro scenu, ali i planovima za budućnost. Takođe, dotakao se i nominacije Fudbalskog saveza Srbije koji je upravo Miljakovac predložio za najbolji amaterski klub u Evropi.

Kada se sve sabere i oduzme, fudbalski klub Miljakovac za kratko vreme je postao sinonim za organizovan klub i dao je domaći zadatak mnogim velikanima kako se u svetu fudbala funkcioniše sa osmehom na licu.

Zbog svega pomenutog, novu epizodu Nižih liga ne smete propustiti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
daca

12.12.2022 21:04

eh dok je ridjokosa vodila emisije ja sam komentare kucao levom rukom