DIJAMANTI VAŽNIJI OD UKRAJINE! Ana Brnabić o licemerju zemalja EU kada su u pitanju sankcije Rusiji! HRVATI NIKAD VIŠE RUSKOG GASA NE UVOZE NEGO SAD!

Autor:

Vesti

04.12.2022

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić je u večerašnjem Hit Tvitu pričala io sankcijama Rusiji, koje se selektivno primenjuju.

DIJAMANTI VAŽNIJI OD UKRAJINE! Ana Brnabić o licemerju zemalja EU kada su u pitanju sankcije Rusiji! HRVATI NIKAD VIŠE RUSKOG GASA NE UVOZE NEGO SAD!

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Brnabić je izjavila da tajkunski mediji spekulišu kako je pritisak na Srbiju da uvede sankcije Rusiji zamenjen pritiskom da priznaju status Kosova.

Kako je navela, svašta su pisali, uglavnom neistine i nikada posle toga nisu rekli izvini.

- Što se sankcija Rusiji tiče, čudne su to stvari kad se busate u grudi sa moralom, a onda pogledate da se Belgija izborila da ne uvede sankcije za uvoz dijamanata, pa onda dijamanti ispadaju bitniji od agresije kako oni kažu. Svi nihovi standardi padaju kada se radi o našoj zemlji. Ono što sam htela da kažem je analiza Fajnenšal tajmsa, koja kaže da je uvoz ruskog gasa u neke zemlje veći nego što je bio pre uvođenja sankcija Rusiji. Tu je i Hrvatska koja nama kaže da ne možemo da sedimo na dve stolice ali kada oni mogu nešto da ušićare oni to urade. Ali ovi dijamanti su ipak pobedili - kaže Branbić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading